Witam na wstępie chciałbym zaznaczyć że ocena jest kierowana do punktu w Sopocie gdyż nie mogę nigdzie znaleźć strony gdzie mógłbym wystawić ocenę ...
Zaniosłem telefon do Sopotu gdyż mi polecił znajomy ten serwis , mówił o nim w samych superlatywach dlatego mnie to skusiło i się zdecydowałem ze oddam do naprawy mój ukochany telefon , pierwsze co przykuło moją uwagę jak wszedłem to ze nie musiałem czekać aż ktoś mnie obsłuży tylko od razu pracownik wstał powiedział dzień dobry w czym mogę pomoc (zdziwiłem się bo przeważnie w takich punktach ludzie się gapia w smartfony a klientów maja w głębokim poważaniu) oddałem mojego iPhone 6s do naprawy (obsługa bardzo miła i uprzejma) troszkę cena mnie zniechęciła ale oddałem bo pan udzielił mi rabatu i zapewnił mnie ze zrobi telefon w 15\20 minut i będzie wyglądał jak nowy , co się później okazało nie zdarzyłem zrobić zakupów a telefon był gotowy . Odebrałem i zeczywiscie wygladał jak nowy. Bardzo chciałbym podziękować serwisantowi (wysoki blondyn włosy czesne na bok) nie znam imienia bo się nie przedstawił :(
Zdecydowanie polecam i punkt i tego pana jako serwisanta !!!
Napweno wrócę jak będzie taka potrzeba :)