Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Naprawa przebiegala sprawnie, za przystepna cene.Serwisant widac ze sie zna...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2014

lodówka wątek zamknięty Subiektywnie ale uczciwie - starszy siwy pan kłamie a w dodatku w ramach...
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 lipca 2012

Super serwis wątek zamknięty Nie zgadzam się z opinią negatywną .Wykonanie naprawy mojej pralki było...
~dorota zGdyni
-

dodano: 12 lipca 2012

Polecam wszystkim wątek zamknięty Zdecydowanie polecam ten serwis,Terminowo rzeczowo,bez naciągania
~Urszula z Gdanska
-

dodano: 11 lipca 2012

żenada wątek zamknięty dwukrtonie nie przyjechali nie odbieraja sa do banii
~Ola
-

dodano: 2 lipca 2012

fachowcy zagineli i nie dają znaku życia wątek zamknięty Fachowcy przyjechali w terminie. Rozkręcili pralkę i wymontowali niej...
~Emil z Zaspy
-

dodano: 26 czerwca 2012

Gdzie zlecić naprawę expresu ciśnieniowego? wątek zamknięty Witam. Czy ktoś może poradzić gdzie zlecić naprawę expresu ciśnieniowego?...
~Aga
1

dodano: 1 kwietnia 2012

Zdecydowanie nie polecam !!!! wątek zamknięty Powodem skorzystania z usług serwisu była zepsuta pralka- omijanie płukania...
~Magda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 września 2011

Extra obsługa wątek zamknięty Polecam wszystkim tą firmę, pan który naprawiał mi pralkę przyjechał tego...
~Tomasz z Gdynii
-

dodano: 7 września 2011

Zdecydowanie odradzam ! wątek zamknięty Zleciłęm usługę o godz 10.30 poinformowano mnie że w przeciągu 1 - 1,5...
~Sebastian
-

dodano: 11 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Kiedy rano wstałam okazało się że moja lodówka padła trochę się załamałam...
~Ewelina
1

dodano: 22 maja 2009

klijentzgdanska - opinia wątek zamknięty Miałem problem z pralką!Zadzwoniłem wpadli jeszcze tego samego...
~klijentzgdanska
-

dodano: 18 grudnia 2010

joanna z gdanska wątek zamknięty popsula mi sie lodowka,zadzwonilam panowie przyjechali wciagu...
~andrzej
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 października 2010

Znów Makabra wątek zamknięty To moje drugie podejscie do naprawy pralki przez ogłoszenia w trojmiasto.pl....
~Jarek
-

dodano: 31 sierpnia 2010

dorota - opinia wątek zamknięty do naprawy lodówki serwisant przyjechał w pół godziny i naprawa kosztowała...
~dorota
-

dodano: 19 maja 2010

Super serwis polecam wątek zamknięty Zepsuła mi się staruszka pralka.Myślałam że nie da się nareperować.Dostałam...
~Magda z Gdańska
-

dodano: 18 maja 2010

Andrzej wątek zamknięty Popsuła mi się pralka,fachowcy przyjechali w szybkim czasie. Bardzo...
~Andrzej
-

dodano: 14 maja 2010

... wątek zamknięty w tresci ich ogłoszenia jest napisane ze diagnoza od 20zł!!! za 5 minutowy...
~joanna sopot
1

dodano: 10 kwietnia 2010

Polecam wątek zamknięty Wezwałem fachowca do zepsutej lodówki Ardo pan przyjechał dość szybko po...
~RAFAŁ PRUSZCZ
-

dodano: 4 marca 2010

Polecam wątek zamknięty Pralka Bosza myślałam że nie będzie się psuć.Ale niestety syk i...
~Kama z Gdyni
-

dodano: 31 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

24

wątków

do góry