Widok

Naprawa zmywarki

Witam serdecznie
Możecie polecić fachowca od naprawy agd w baninie? Szukałam w necie ale nie znalazłam :-(
Z góry bardzo dziękuję
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy, tylko nie Ireneusz Sieciński z Żukowa. Gdy naprawiał nam zmywarkę, zabrał ją najpierw do siebie w celu "dogłębnego sprawdzenia" i chciał wymieniać pompę i coś jeszcze za 900zł, a ona po prostu nie grzała wody (ostatecznie Pan z Gdyni grabówka wymienił czujnik od grzałki za 60zł.). Pan Ireneusz ponad tydzień ją sprawdzał, po czym gdy zrezygnowałam, bo za długo to trwało nie chciał zmywarki oddać. Ze względu na firmę, mam monitorowany wjazd na podwórko, i dopiero po zastraszeniu go, przywiózł i zwalił ją z całym impetem przed domem i odjechał. Potem wrócił się za 15 min bo stwierdził, że chce mi coś wytłumaczyć, ale kazałam mu już wypitalać i spuściłam psa.

Jeśli jeszcze aktualne to 518-965-515. Nie jest z Banina, ale przyjedzie - u mnie spisał się na medal, polecam.

Pan Słupecki jest z Borkowa chyba. Google poda namiary :)

Ja dokładnie w tej samej sprawie , również poszukuje pana " naprawiacza

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (262 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

do góry