W gabinecie Wenus byłam trochę przypadkiem, bo nagle poczułam potrzebę zrobienia się na bóstwo i reklama zaprowadziła mnie właśnie tam. Z zewnątrz gabinet nie wyglądał jakoś wyjątkowo, jak każdy inny :).
Pani Danuta, kosmetyczka, jednak okazała się przesympatyczką kobietą i specjalistką. Jak już wspomniałam, sama nie wiedziałam czego chcę, a jedynie być ładniejszą i lepiej się poczuć. Pani Danka mogła naciągnąć mnie na bóg wie jakie zabiegi, bo tak niestety często postępuje się z tymi nie zdecydowanymi klientkami, jednak podeszła do sprawy bardzo uczciwie i rzeczowo i doradziła zabiegi właściwe dla mojej skóry, jej stanu i polepszenia wyglądu. I tu też zauważyłam, że ma bardzo dużą wiedzę w zakresie kosmetyki.
O rany, jak mi było błogo :)) Bywałam wcześniej u nie jednej kosmetyczki, ale wykonanie usługi bywało różne, jednak tu w gabinecie Wenus byłam wręcz rozpieszczana. Naprawdę bardzo dobra kosmetyczka.
Wyszłam z pięknymi brwiami i gładką, promienną skórą twarzy i pięknymi paznokciami :)) I wcale nie zapłaciłam dużo. Polecam.
Wrócę tam jeszcze nie raz. Dziękuję :)