Widok

Naprawdę wyjątkowe rzęsy =)

Z usług salonu skorzystałam po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni =)
Przedłużyłam rzęsy i jestem megazadowolona. Swoje rzęsy mam bardzo krótkie i rzadkie i zazwyczaj musiałam nakładać ze 3 warstwy tuszu, a rzęsy nawet częściowo nie wyglądały tak jak po zabiegu. Pani Ada doradziła mi idealną długość rzęs, by uzyskać oczekiwany przeze mnie efekt, czyli naturalny wygląd. Sam zabieg trwał ok. 2h ale szybko minęło, bo się zdrzemnęłam =P. Teraz wszyscy mówią, że super wyglądam, albo mam ładny makijaż, a to tylko kreski na dolnych powiekach (wczesniej w pełnym makijażu tylu komplementów nie dostawałam =P).
Ceny w porównaniu do innych salonów o podobnym standardzie są o wiele niższe. (Przedłużanie rzęs 300 zł)
Co do samego salonu to jest on urządzony bardzo ładnie i z klasą. W takim ładnym miejscu to nawet się miło czeka na zabieg. Dojazd też nie jest aż taki zły - można dojechać komunikacją miejską i z Wrzeszcza i z Gdańska Gł. (116 i 131).
Super Obsługa! Wszystkie Panie są bardzo miłe i chętnie doradzają. Naprawdę miałam wrażenie, że wszystkim zależy na tym, żebym była zadowolona. I jestem =).
Moja ocena
Secret Avenue Instytut Urody kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 6

oferta: -

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Dziekuje slicznie za tak cudowne slowa! Bardzo mi milo:-) zapraszam serdecznie i goraco pozdrawiam :-)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak to widac jak opinie wystawiane sa samym sobie
Ciekawe kto w opisie podawalby takie szczegoly jak np. jakim dokladnie dojechac autobusem
Żal......
Po negatywie szybka naprawa opini tylko szkoda ze nie prawdziwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrobilam sobie rzesy u Pani Ady i jestem z****iscie zadowolona i kazdej kolezance bede ja polecala a te idjotki z konkurencji to dopiero ZAL!!!!! niech sie naucza robic i nie zazdroszcza!!!
jak wydasz w gruponie 100 zamiast 300 na rzesy to skoncza sie twoje ochy i achy na temat salonu-gwarantuje
do góry