Widok
dołączam się do forum. Zna trzy kolejne nazwiska:
Wioletta W. Kamień Pomorski, Wiolett M. Radziejów, Ewelina S. Jasło. Na tablicy jest ich coraz więcej. Z pania Izą ja tez się wymieniałam - dostałam to co chciałm tylko z małym opóźnieniem. Ale wszysto ok. A może znacie panię Katarzyne K. z Pawłowa? Bo słyszałm że tez oszukuje.
Pozrdo Barbara z Gdyni
Wioletta W. Kamień Pomorski, Wiolett M. Radziejów, Ewelina S. Jasło. Na tablicy jest ich coraz więcej. Z pania Izą ja tez się wymieniałam - dostałam to co chciałm tylko z małym opóźnieniem. Ale wszysto ok. A może znacie panię Katarzyne K. z Pawłowa? Bo słyszałm że tez oszukuje.
Pozrdo Barbara z Gdyni
Ja natomiast o tamtych dwóch Wiolettach nie słyszałam, ale O Ewelinie S. tak. jeżeli ktoś tez został przez nią oszukany to zapraszam do podzielenia się ze mna opinią http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1htaB/ - to moje konto na tablicy. teraz jestem w trakcie wymiany także z Ewelina N. z Mirosławca Górnego - już dwa tygodnie czekam i nic od niej nie dostałam. oto moja lista oszustów. Nie ma także tam tej K. Izabeli Z prostek ale jest K. Katarzyna za to. osobiście tez nie miałam z nia styczności.
Sylwia D. Prudnik
Katarzyna K. Pawłów
Marta B. Kielce
Ewelina S. Jasło
Agnieszka P. Poznań
Aleksandra D. Łódź
czekam na info jak cos
Sylwia D. Prudnik
Katarzyna K. Pawłów
Marta B. Kielce
Ewelina S. Jasło
Agnieszka P. Poznań
Aleksandra D. Łódź
czekam na info jak cos
Ta pani przedwczoraj czyli 06.05.2014 zaproponowała mi zamianę kurtki na kurtkę, podała dane takie jak wyzej tyle ze imię anna, tyle razy zostalam oszukana ze wpisalam te dane w czwartek w google i znalazlam sie na tej stronie, wyslalam tej pani linka do tej strony zadajac wyjasnien a ona ze te osoby to psychopaci itp. Nastepnie na drugi dzien czyli dzisiaj oznajmila mi (kurtke podobno wyslala dzien wczesniej) ze dzwownila na poczte i ze jej odesla ta kurtke w poniedzialek naciagaczka, oszustka hahahahahahahahahahahahahahahahah zeby poczta robila to co chcemy przez telefon i wyslala mi numer nadania tej kurti a w numerze nadania ze kurtka wazy 2kg!!!!! Kurtka ktora tak wyglada---------------> http://olx.Pl/oferta/kurtka-skorzana-skora-ramoneska-pilotka-cwieki-kurteczka-zipy-hit-l-40-cid87-id5oytl.Html#5df19df697 moze jeszcze ktos mial taka dostac???
ludzie jak komus cos chcecie wyslac wpisujcie jego dane w google!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k. Iza
19-335 prostki
to jedna wielka naciagaczka i oszustka, ludzie zbierzmy sie w kupe i zrobmy cos z takimi ludzmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludzie jak komus cos chcecie wyslac wpisujcie jego dane w google!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k. Iza
19-335 prostki
to jedna wielka naciagaczka i oszustka, ludzie zbierzmy sie w kupe i zrobmy cos z takimi ludzmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez zgody tak, pomijam fakt czy taka osoba została oszukana przez taką a nie inną osobę, reasumując, mam na kogoś nerwa i robię mu niemiłą niespodziankę w postaci upublicznienia nazwisk, mimo że ta druga osoba nie zawiniła. Moim zdaniem , takie tematy powinny być blokowane, gdyż portal trojmiasto.pl nie ma możliwości sprawdzenia czy oszustwo miało miejsce.
Choroba Afektywna Dwubiegunowa blog