Widok

Nasz Dom deweloper

Zna ktos ta firme ? Sprzedaja polowke blizniaka, nie najtaniej i szukam opinii. Dzieki za wszelkie info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakiś link do ogłoszenia albo cena ? to czasem nie są Ci którzy budują nowe banino ale się do tego nie przyznają ? to bym unikał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest dom jak marzenie vel dom oich marzeń (chyba, że to będzie trzecie wcielenie)...

dom jak marzenie to przecież mieszkania a nie bliźniaki

Nikt nie mówi, że bliźniaki - raczej chodzi o to, że deweloper likwiduje po zakończeniu inwestycji firmę (swoją drogą to chyba rodzi problem z dochodzeniem odpowiedzialności za wady) i tworzy nowa, a że ta od bliźniaków się podobnie nazywa, to może jego kolejna (ale raczej nie, bo "Nowego Banino" jeszcze nie skończył).

Blizniak juz sprzedany oferty sie nie otwieraja. Tutaj jest podobny dom http://nportal.pl/oferta/sprzedaz-dom-kartuski-zukowo-sienna-npo2130691682 ale nie wiem czy to ci sami. Tamten byl po stronie szkoly.

Dzień dobry, czy może Pani podesłać stronę internetową tego Dewelopera ?

Inne tematy z forum Banino

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

do góry