Widok
Nasz Pierwszy Taniec - DIRTY DANCING ,,Time of my life"
Witamy:)
Z myśla o przyszłych Młodych Parach, które szukają własnej piosenki do Pierwszego Tańca , zamieszczamy link na stronkę youtube, gdzie jest Nasz Pierwszy Taniec - DIRTY DANCING ,,Time of my life".
Jesteśmy zadowoleni, że własnie ten utwór wybralismy, z lekką inwencją choreograficzną co do układu tanecznego:)
Wyszło nie najgorzej chyba, więc być może któras z Par, która również myśli o tym utworze na swój Pierwszy Taniec, nabierze odwagi i się na ten utwór zdecyduje.
Pozdrawiamy serdecznie:)
Linkdo strony:
http://pl.youtube.com/watch?v=i9PL2lZ7DOU
Z myśla o przyszłych Młodych Parach, które szukają własnej piosenki do Pierwszego Tańca , zamieszczamy link na stronkę youtube, gdzie jest Nasz Pierwszy Taniec - DIRTY DANCING ,,Time of my life".
Jesteśmy zadowoleni, że własnie ten utwór wybralismy, z lekką inwencją choreograficzną co do układu tanecznego:)
Wyszło nie najgorzej chyba, więc być może któras z Par, która również myśli o tym utworze na swój Pierwszy Taniec, nabierze odwagi i się na ten utwór zdecyduje.
Pozdrawiamy serdecznie:)
Linkdo strony:
http://pl.youtube.com/watch?v=i9PL2lZ7DOU
przepraszam za szczerosc, ale nawet podstawowych krokow mambo nie wykonujecie poprawnie. Moim zdaniem za długo, można gości zamęczyć. My tez tanczylismy pierwszy taniec do tego kawalka, i jak wiadomo wszyscy kochaj ta piosenke, wiec po dwoch minutach naszego tanca wyciagnelismy wszytskich gosci na parkiet.
A ja zgadzam się z Umchi, ja wiem, że dla każdego I taniec jest super hiper itd. i zawsze popieram takie zaangażowanie niż zwykły taniec przytulaniec, ale uważam, że jak się już ktoś podejmuje takie wyzwanie jak ten kawałek to trzeba jednak dużo dużo pracować nad tym i zaprezentować to hm no tak jak być powinno :) mi się to też marzyło, ale po prostu uznałam, że nie damy rady - nic na siłę żeby było, bo fajny kawałek i coraz bardziej popularny na I taniec... Nie gniewaj się, pewnie waszym gościom się podobało i o to chodziło, ale mi niestety nie.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Świetnie, gratuluje wyszło super :o)
A Ty Umchi może sama pokażesz Wasz pierwszy taniec a nie się czepiasz!
….za długie inaczej się ogląda bez całej otoczki ślubnej a inaczej jest na żywo
Wiem, bo my mieliśmy 7 min, po czym goście krzyczeli „jeszcze raz, jeszcze raz”
Ale niestety nie daliśmy już rady
A Ty Umchi może sama pokażesz Wasz pierwszy taniec a nie się czepiasz!
….za długie inaczej się ogląda bez całej otoczki ślubnej a inaczej jest na żywo
Wiem, bo my mieliśmy 7 min, po czym goście krzyczeli „jeszcze raz, jeszcze raz”
Ale niestety nie daliśmy już rady
Widzisz Angela o gustach sie nie dyskutuje, Wasz taniec rozbawil mnie z mezem do lez. Jak byscie mieli potrzebe zwrocenia na siebie uwagi. Co do naszego filmiku nie chce wpedzac Was w kompleksy ;-). Nie zartuje oczywiscie. Ja wychodze z prostego zalozenia nie umieim spiewac, to nie meczylam gosci spiewem bo lubie spiewac. Jak bylam na weselach pary mlode czesto nie chodza na zadne kursy, i tancza zwyklego przytulanca i to jest sliczne. Nie chca z wlasnego slubu robic cyrku. Oczywiscie nie chce nikogo tu obrazac