Widok

Nasz Pierwszy Taniec - DIRTY DANCING ,,Time of my life"

Witamy:)
Z myśla o przyszłych Młodych Parach, które szukają własnej piosenki do Pierwszego Tańca , zamieszczamy link na stronkę youtube, gdzie jest Nasz Pierwszy Taniec - DIRTY DANCING ,,Time of my life".
Jesteśmy zadowoleni, że własnie ten utwór wybralismy, z lekką inwencją choreograficzną co do układu tanecznego:)
Wyszło nie najgorzej chyba, więc być może któras z Par, która również myśli o tym utworze na swój Pierwszy Taniec, nabierze odwagi i się na ten utwór zdecyduje.
Pozdrawiamy serdecznie:)

Linkdo strony:

http://pl.youtube.com/watch?v=i9PL2lZ7DOU
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
świetnie! :-) brawo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam za szczerosc, ale nawet podstawowych krokow mambo nie wykonujecie poprawnie. Moim zdaniem za długo, można gości zamęczyć. My tez tanczylismy pierwszy taniec do tego kawalka, i jak wiadomo wszyscy kochaj ta piosenke, wiec po dwoch minutach naszego tanca wyciagnelismy wszytskich gosci na parkiet.

image
image
a ja uwazam ze bylo przepieknie gratuluje!!!

image
www:http://www.agatadekoracje.pl tel:508 414 614

A ja zgadzam się z Umchi, ja wiem, że dla każdego I taniec jest super hiper itd. i zawsze popieram takie zaangażowanie niż zwykły taniec przytulaniec, ale uważam, że jak się już ktoś podejmuje takie wyzwanie jak ten kawałek to trzeba jednak dużo dużo pracować nad tym i zaprezentować to hm no tak jak być powinno :) mi się to też marzyło, ale po prostu uznałam, że nie damy rady - nic na siłę żeby było, bo fajny kawałek i coraz bardziej popularny na I taniec... Nie gniewaj się, pewnie waszym gościom się podobało i o to chodziło, ale mi niestety nie.

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Moj szwagier tez mial to na 1 taniec:)tanczyli ze tak powiem na wariata ale wyszlo im super:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Swietnie wam to wyszlo ,szkoda tylko ze skoku nie robiliscie:P

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
najwazniejsze sie wam podobało. pozatym w danej chwili to zawsze dochodza nerwy i takie tam:) troche sztywno to fakt ale kurcze to nie taniec z gwiazdami:)) swoja droga piosenka w wykonaniu tego zespołu wogle mi sie nie podoba. kto wam grał???
Fajnie :)

image image
moim zdaniem też fajnie, sympatycznie :)

Świetnie, gratuluje wyszło super :o)

A Ty Umchi może sama pokażesz Wasz pierwszy taniec a nie się czepiasz!

….za długie inaczej się ogląda bez całej otoczki ślubnej a inaczej jest na żywo
Wiem, bo my mieliśmy 7 min, po czym goście krzyczeli „jeszcze raz, jeszcze raz”
Ale niestety nie daliśmy już rady

image

Nasz pierwszy Taniec :o)
http://www.youtube.com/watch?v=vCfqzu8LxxY
ja też uważam, że było fajnie - może bez perfekcji, ale przyjemnie!! było widać że oboje świetnie się przy tym bawią i starają - na pewno kosztowało ich to trochę pracy i uważam że naprawde fajnie się to ogląda:)

image
i co z tego, ze " nawet podstawowych krokow mambo nie wykonuja poprawnie"?nie kazdy ma ambicje zeby kazdy z elementow wesela byl jakims wystudiowanym pokazem doskonalosci, nie kazdy wybulil gruba kase na lekcje tanca i choreografie...bardzo fajnie, para cieszyla sie swoim tancem i o to chodzi.
Widzisz Angela o gustach sie nie dyskutuje, Wasz taniec rozbawil mnie z mezem do lez. Jak byscie mieli potrzebe zwrocenia na siebie uwagi. Co do naszego filmiku nie chce wpedzac Was w kompleksy ;-). Nie zartuje oczywiscie. Ja wychodze z prostego zalozenia nie umieim spiewac, to nie meczylam gosci spiewem bo lubie spiewac. Jak bylam na weselach pary mlode czesto nie chodza na zadne kursy, i tancza zwyklego przytulanca i to jest sliczne. Nie chca z wlasnego slubu robic cyrku. Oczywiscie nie chce nikogo tu obrazac

image
image
tanczycie jak pajacyki :-D sztywno i sztucznie. ludzie niepotrzebnie chca sie pokazac przed rodzina,a efekt jest odwrotny. nic fanego tam nie widziałam dla mnie to bylo osmieszajace
jak dla mnie ten taniec jest sztuczny i jakis taki kompletnie nieprawdziwy.......... mi sie nie podoba , no ale jak powiedziala jedna z poprzedniczek o gustach sie nie dyskutuje....

Po obejrzeniu tego urywka klikęłam na następny pierwszy z góry (taki pasek obok jest z filmami) i tam też tańczą do tego utworu. Ale tamci dają czadu... Zobaczcie same.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
a mi sie podoba...

image
Super zatańczyliście, jak profesjonaliści. Widać, że wszyscy się dobrze bawili, klaskali i nie nudzili się. Na prawdę z klasą!
bylo spoko;) nie podniecajcie sie tak tymi pierwszymi tancami kazdy robi jak uwaza...potem najwazniejszy taniec to ZYCIE;)

imageimage