Widok
Nasz senator Waldemar Bonkowski
Polecam lekturze wpisy naszego senatora związane ze śmiercią Pawła Adamowicza i miejscem jego pochówku
Cytuję wpis z FB:
"nie nadążam, może mnie ktoś oświeci i odpowie na pytanie, czy watykan zmienił swoje stanowisko do ideologi gender, i zezwala na gloryfikację piewców genderyzmu i ruchów lgbiT. "
Cytuję wpis z FB:
"nie nadążam, może mnie ktoś oświeci i odpowie na pytanie, czy watykan zmienił swoje stanowisko do ideologi gender, i zezwala na gloryfikację piewców genderyzmu i ruchów lgbiT. "
A co się tyczy pytania senatora B.: Nie wiem, czy Watykan zmienił zdanie w tej sprawie, za to wiem, że "już" w 2013 roku zmienił zdanie w sprawie "wieku zgody" i wprowadził zakaz odbywania aktów seksualnych z dziećmi, które ukończyły 12 lat... Lepiej więc, żeby Watykan nie pouczał w sprawie tego, co jest normalne, a co "zboczone". Nie ma do tego moralnego prawa.
33 lata mieszkałem w Gdańsku. Wyprowadzilem się nie be powodów
.Nawet mi przez myśl nie przeszlo żeby uczestniczyć w tym cyrku. . Ale faktycznie ostatnio przestałem głośno mówić kim był , z szacunku dla rodziny i zwolenników bo całe zajście jest tragiczne i godne potępienia. I ja również jestem katolikiem. Nie dajmy się podzielić i szanujmy odmienne poglądy...
.Nawet mi przez myśl nie przeszlo żeby uczestniczyć w tym cyrku. . Ale faktycznie ostatnio przestałem głośno mówić kim był , z szacunku dla rodziny i zwolenników bo całe zajście jest tragiczne i godne potępienia. I ja również jestem katolikiem. Nie dajmy się podzielić i szanujmy odmienne poglądy...