Widok
Natalia - ocena
Z całego serca polecam! Trafiłam na rehabilitację po operacji łokcia i naprawdę czuję, że jestem w bardzo dobrych rękach. Ogromna wiedza, profesjonalne podejście, dokładność i przede wszystkim indywidualne podejście do pacjenta. Wszystko jest spokojnie tłumaczone, ćwiczenia są dobierane do aktualnych możliwości i stanu ręki, a każda wizyta daje mi poczucie, że robię kolejny krok w stronę odzyskania pełnej sprawności. Do tego bardzo sympatyczna atmosfera, dzięki której nawet trudna rehabilitacja staje się dużo przyjemniejsza.
Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka świetnego fizjoterapeuty po urazie lub operacji!
Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka świetnego fizjoterapeuty po urazie lub operacji!
Odpowiedź obiektu
Bardzo dziękuję! Przy rehabilitacji po operacji łokcia na efekty pracujemy krok po kroku, dlatego każde odzyskane kilka stopni ruchu i coraz większa swoboda ręki naprawdę cieszą.
Przed nami jeszcze trochę pracy, ale zdecydowanie zmierzamy w dobrym kierunku. Dziękuję za zaufanie i świetną współpracę. Do zobaczenia na kolejnej wizycie!
Przed nami jeszcze trochę pracy, ale zdecydowanie zmierzamy w dobrym kierunku. Dziękuję za zaufanie i świetną współpracę. Do zobaczenia na kolejnej wizycie!