AGC-NAZAR Kebab

Kebaby

Gdańsk, Romana Dmowskiego 11A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - ocena Zawsze smacznie i w miłej atmosferze.
~Beata
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 12 maja 2025

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Zamówiliśmy box kebab na wynos. Solidne porcje, dużo mięska. Pysznie. Polecam...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 czerwca 2020

Nazar we wrzeszczu wątek zamknięty Mój ulubiony lokal. Szybko, smacznie i zdrowo. Miła obsługa, duże porcje,...
~Joanna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Polecamy wątek zamknięty Najpyszniejsze kebaby w super cenie
~P i J
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

Brak fety po raz drugi! wątek zamknięty Zapłacono za kebab z fetą, niestety już 2 raz dostałam bez fety a jeszcze...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2017

Rewelacja! wątek zamknięty Po raz pierwszy trafiłem do tak przyjemnego lokalu. Estetycznie i czysto....
~Warszawiaki
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 czerwca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Byłem tam parę dni temu, zamawiałem danie obiadowe - kebab mieszany, frytki,...
~mex
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 listopada 2015

Po remoncie wątek zamknięty Do czasu zamknięcia(na czas remontu) był to na pewno najlepszy kebab w...
~Paweł
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lipca 2015

Nazar degmesin maszallah super miejce wątek zamknięty Na prawda jeden miejce zjemy kebap po Turcji. Sami produkują. Czysta. Piwo...
~Galicja
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 lutego 2016

Re: polecam wątek zamknięty Witam , kolega mi polecał, dzisiaj byliśmy... super miejce, cena okej, kebab...
~Galata
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 lutego 2016

Tragedia wątek zamknięty Z kolegą zamówiliśmy po kebabie. Bułka wyglądała jak omlet, była kompletnie...
~studenci
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 stycznia 2014

kajseri tolerancja polecam kebap super wątek zamknięty Wtorek bylam z znajomymi. Super dynamika elegancko. Herbata kawa....
~akdeniz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 marca 2016

Jedzenie z Pasją, Wyjątkowi Ludzie, Stylowe Wnętrza wątek zamknięty Byłem w paru miejscach, ale tutaj bardzo pozytywnie się zaskoczyłem....
~alberto tomba
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2016

Smaczne polecamy gratulujemy super wątek zamknięty Bardzo smaczne i bezpieczny gratulujemy
~Pegai
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 marca 2016

Gorąco polecam, ceny adekwatne do wielkości wątek zamknięty Bardzo lubię tego typu jedzenie, ale nie zawsze jest ono dobrze przygotowane....
~thx
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

Miejsce godne polecenia wątek zamknięty Świetny wystrój, smaczne jedzenie, zdecydowanie polecam.
~Tomek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Nie jestem wielkim fanem takiego jedzenia ale mile mnie zaskoczono. Jedzenie...
~Rafał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 listopada 2015

Byłem ostatnio - jedzenie rewelacyjne i tak naprawdę w dobrych cenach wątek zamknięty Byłam ostatnio w tej restauracji.wcześniej odstraszał mnie wygląd choć od...
~Adam
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 listopada 2015

Katalina - opinia wątek zamknięty Świetny wystrój, przepyszne jedzenie, kawa wysmienita, taka jak powinna być,...
~Katalina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2015

polecam wątek zamknięty Czysto i schludnie, jedzenie smaczne, szybko podane, przygotowane przez...
~Grażyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
49

35

wątków

do góry