Widok

Neptun Park

Neptun Park Jelitkowo Temat dostępny też na forum:
Neptun Park to osiedle powstające zaledwie 100 metrów od plaży, w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Nadmorskiego oraz licznych ciągów pieszo - rowerowych.

Niska kameralna zabudowa nawiązywać będzie do przedwojennej zabudowy Oliwy oraz Sopotu. Między budynkami powstanie bogato urządzona zieleń oraz place zabaw dla dzieci.

Osiedle będzie ogrodzone. Budynki realizowane są etapami. Część z ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania na tym osiedlu (na co dzień nie na weekendy), czy możesz "powiedzieć", jak się tam mieszka na co dzień? Pewnie już masz wyrobioną opinię...Jak daleko jest do podstawówki? Czy jest to bezpieczna okolica? Mam na myśli nie tylko ogrodzone osiedle, ale ewentualną drogę dla dziecka do szkoły...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Morderstwa w okolicy

i jak tu chodzić do parku z moją fifi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

buhahahahahahaha

buhahahahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wolę Morenę

Mieszkam od kilku lat na Morenie w idealnej ciszy, wśród zieleni, nieopodal lasu, sadu i zwierząt leśnych. Nie żałuję zakupu mieszkania z rynku wtórnego. Wyprowadziłam się z Wrzeszcza. Jak mam ochotę, to jadę nad morze. Jednak, zdecydowanie wolę swoją działkę rekreacyjną koło Skarszew przy lasku gdzie jest cisza, spokój, bawiące się pieski sąsiadów. Nie kręcą mnie tłumy turystów w lecie. Szukam nowego mieszkania dla mojego dziecka lecz, takiej ceny w życiu nie zapłacimy bo nie jest tego warta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

12 tysiecy za metr hahaha przy tak niskich zarobkach w trojmiescie to kpina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Michała z Bydgoszczy zostaw wszystko i zamieszkaj w Gdansku tak jak ja zrobilam sprzedałam wszystko na południu Kraju bo choć tam ładnie ale nie da się żyć jestem w Gdansku juzprawie trzy lata i dziękuję Bogu że tu jestem kilka lat temu zakochałam się w Trojmiescie i zrealizowałem swoje marzenia więc teraz na ciebie kolej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dziwne, nie uważacie Państwo !

Czy zastanawialiście się Państwo nad taką sprawą.
Dlaczego na rynku wtórnym, jest tak dużo mieszkań do sprzedaży ?
Ja wiem, bo tam mieszkam.
Rosjanie tak mówią - " Nic tak nie wygląda, jak nam się wydawało ".
Utopione pieniądze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bingo!
co więcej z ogłoszeń widzać że ci co chcieli mieszkać na stałe ( kupili duże mieszkania), teraz sprzedają.. to sygnał że to osiedle jest mekką turystów.. a mieszkanie w czymś takim to udręka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Podobnie historia wyglada u mnie. Mieszkalam w Sopocie. Teraz w Warszawie. Tesknie za moim miastem ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0