Widok

Neptunalia 2007 Students Coalition Festival

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zobacz zdjęcia z wyścigów łóżek szpitalnych!Zobacz jak studenci palili... gumę!Lech Janerka w Św. JanieWrzuć swoje zdjęcia z NeptunaliówAutorów 3 najlepszych zdjęć nagrodzimy wejściówkami na imprezy i na jedzonko!!Rozwiązanie konkursu 28 majabrane pod uwagę będą tylko zdjęcia, przy których dopisany będzie adres e-mail!25 maja (Uniwersytet Gdański)17:00 - Koncert „Mega ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobacz zdjęcia z wyścigów łóżek szpitalnych!Zobacz jak studenci palili... gumę!Lech Janerka w Św. JanieWrzuć swoje zdjęcia z NeptunaliówAutorów 3 najlepszych zdjęć nagrodzimy wejściówkami na imprezy i na jedzonko!!Rozwiązanie konkursu 28 majabrane pod uwagę będą tylko zdjęcia, przy których dopisany będzie adres e-mail!25 maja (Uniwersytet Gdański)17:00 - Koncert „Mega ...
więcej

czy mozna prosic o ostateczny i pewny program. troche glupio tak ludzi w blad wprowadzac

Organizacja

Takiej beznadziei jeszcze niewidzialem, a co roku jest gorzej. nastepne neptunalia sie chyba odbeda w jakims klubie studenckim w formia karaoke jako gwozdz programu. brawo dla organizatorow

SweetNoise Kangaroz

A czy Sweet Noise i Kangaroz będą dzisiaj?? bo na kadej stronie jest inaczej... Ogólnie informacje o Neptunaliach w tym roku są koszmarne(wszędzie co innego)

OSTR / PEJA

Czy to prawda, ze OSTR i Peja sie nie pojawia? Sa podane powody, tzn to pewna informacja? W takim razie jak wyglada dzisiejszy dzien koncertowo na Neptunaliach? W necie jeden wielki chaos, na niektoryc stronach sa informacje ze wszystko gra a nnych ze jednak odwolany... na 3w.neptunalia.gda.pl cisza na ten temat...
Wiec? :/

Neptunalia 2007 Students Coalition

Jak dla mnie bzdura. Jako maturzysta, pomiędzy pisemnymi a ustnymi, świetnie bawiłem się ze znajomymi na koncercie T.LOVE. Nikt nikomu nie przeszkadzał. Byli ludzie młodsi, studenci a także ludzie ze starszego pokolenia niż ja. Koncerty były darmowe, była duża ilość ludzi. W chwili obecnej obsada z roku na rok jest coraz gorsza. Na zeszły rok nie mogę aż tak narzekać. Kiedyś to było prawdziwe święto. Dzisiaj wygląda to gorzej niż pożal się Panie Boże. Żenada.

Jak to nie wpuszczaja bez legitek?

na neptunalia polibudy trzeba bylo tylko pokazac ze sie ma 18 lat ukonczone, ale zgadzam sie ze absolwenci powinni miec wstep na index, z jednej strony to dobry pomysl zeby byli sami studenci, ale na kortoewiade jest wstep wolny dla wszystkich a to jedne z najlepszych imprez studenckich organizowane w polsce, wiec moze by pomyslec o neptunaliach dla wszystkich

ostr i peja

koncertów ostr i peji nie będzie...

Jak dla mnie bomba :)

Najlepsi byli oczywiście Boysi. nie oszukujmy się, ale jednak sporo ludzi słucha Disco, a nawet reszta, która przyszła z ciekawości dobrze się bawiła. Kolejna sprawa, że sami Boysi mają sporo dystansu do siebie i potrafili się dobrze bawić ze studentami, którzy na codzień słuchają nieco ambitniejszej muzyki.
Niewypałem był dla mnie natomiast występ "zespołu" Excited. Ivan średnio, a Mandaryna... cóż. Trochę się nasłuchała niewybrednych epitetów, ale zespołu tanecznego można jej tylko pogratulować.

anonim

uwazam ze z tym wejsciem tylko dla studentow to przesada co ma robic mlodzież ktora juz lub wogole nie nie uczy?

?????

Nie kumam, miał być wstęp tylko dla studentów, a było tam pełno małolatów (13-15lat) ??? Czy ktoś wie o co chodzi??

porazka...

z roku na rok gorsza organizacja, w zeszlym roku to mialo rece i nogi chociaz... moze i byly opoznienia ale nie bylo sytuacji takiej by byly 2 koncerty na raz w roznych miejscach organizowane w ramach juwenaliow... wystepu polskich porazek kulturalnych nie bede komentowal, moim zdaniem takie imprezy powinny promowac rozwoj kulturalny (wiem ze i mi go potrzeba :D) a nie bezsensowne lojenie browara, bo piwo to moge sobie na codzien wypic i to do kazdej muzyki...

i na przyszlosc naglosnienie takiej imprezy byloby dobrym pomyslem.. jakos plakatow prawie nie widac... malo kto wiedzial o koncercie Aquasky czy EZ Rollers... przydaloby sie moze zainteresowac brac studencka zeby rozszerzala horyzonty muzyczne...

co do absolwentow, to sam jestem juz tuz i musze powiedziec ze znajomi bez legitek nie mieli problemow z wejsciem na jakiekolwiek imprezy w tym czy zeszlym roku, przynajmniej na takie z okazji juwenaliow...

17maja

mimo deszczu wraz z chlopakiem bawilismy sie super!!mandaryna git!!

25 maja

Oi!
Ja tam czekam na reggae i ska 25.02....nie wie ktos ile jest wjazd dla niestudentów ( już ex-studentów) ?

SKA SKA SKA

Boysi i spółka

mimo deszczu świetnie bawiłam się na wczorajszym koncercie.. i moim zdaniem właśnie i takie koncerty są też potrzebne by iść, wypić piwko ze znajomymi i zapomnieć się troszkę i po prostu się BAWIĆ :D
Pozdrowienia dla wszystkich bawiących się wczoraj do ostatków sił :) Deszcz nam niestraszny !!! :) parasole połamane :P

przykro

czytająć opinie na temat SCFu widze, fantastyczna brać studencka "wyżej s****niż du...e ma" uważając się ze dobrze wychowanych i potrafiących się zachować. Na wczorajszym wyjeżdzie do Pucka co niektórzy pokazali jakimi są prymitytwami i prostakami..... wykształcenie nie świadczy o tym czy ktoś się potrafi zachować czy nie.... niekiedy tzw dresiarstwo lepiej się zachowuje na takich imprezach niż my..... studenci :( bardzo żałuje, w tych dniach gdzie to my przejeliśmy klucze do miasta nie możemy bawić i cieszyć się tym faktem ze wszystkimi mieszkańcami

dyskryminacja

wejscie tylko dla studentów to jawna dyskryminacja i powinna skończyc się w prokuraturze

dobry pomysl

W sumie to dobrze, ze koncerty sa dla studentow, chociaz mogly by byc takze i dla absolwentow ;) np wejscie na indeks?? albo karte kombatanta ;) a co do wypowiedzi osob psioczacych na gwiazdy typu Mandaryna Boysi... no coz nie kazdy potrafi sie bawic i patrzec na takie wystepy z przymruzeniem oka. Nazywajac publike wiesniactwem okazuje sie poprstu swoje ograniczenie ech co tu duzo mowic tegoroczne neptunalia to straszny niewypal, rok temu Clawfinger dzis co? w zamian jakas pieprzona Coma :D:D??

west

chyba tylko na mandaryne tak jest z tego co widac, wiec zadna strata :P

To niesprawiedliwe

koncert powinny być dla wszytkich, jestem jeszcze studentką, a mój chłopak absolwentem i co może mam sama chodzić na koncerty?

więcej
do góry