Widok

Niania Hania szuka smyka do opieki w Gdyni :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie.
Może tu znajdzie się jakaś mamulinka, która poszukuje na dłuższy okres opiekunki do swoich szkrabów?

Dodam, że zaczynam się rozglądać za pracą w Gdyni na pełen etat i na dłuższy okres.

Jeśli chodzi o doświadczenie, to i owszem, posiadam dośc duży bagaż doświadczeń jeśli chodzi o dzieciaczki, ale jak wiadomo każda jednostka jest inna i trzeba indywidualnego podejścia do każdego z bąbli. ;)

Jestem też szczęśliwą mamusią przecudnej, spokojnej, wyrozumiałej i mądrej (oczywiście tak każda mama mówi) dziewczynki Ineski, która uczęszcza do przedszkola.

Jeśli znacie kogoś, kto poszukuje dajcie znać na priv ;)

Hanka ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
mamulinka? :|
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamulinka,szkraby,bąble?porażka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepiej by brzmiało gdybym nazywała: wyskrobkiem, dzieciorem, bachorem, bękartem... a matkę dzieciorobem???? No tak ludzie, którym się w życiu nudzi.. i nie mają gdzie nosa wtykać..
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
NIE! ale wystarczyło by to:"Witajcie.
Może tu znajdzie się jakaś mamulinka, która poszukuje na dłuższy okres opiekunki do swoich szkrabów? " zastąpić:
"Witajcie.
Może tu znajdzie się jakaś mama, która poszukuje na dłuższy okres opiekunki do swoich dzieci? "
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamulinka,szkraby,bąble?porażka
Ah te problemy ludzi I świata.. ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I jeszcze Ineska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wczoraj dzwoniła do mnie " niania", jak powiedziała studentka pedagogiki, w sprawie pracy .
Ile Pani daje za DZIECIAKA . Do drugiego Pani dorzuci? Dobrze że Pani elastyczna jest.
Podziękowałam od razu

Mamulinka to chyba pestka przy takiej gwieździe :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry