Widok

Niby policja

Dzisiaj był jakiś wypadek koło pomnika OfiarGrudnia. Korek dla jadących w stronę Oksywia zaczynał się już na Świętojańskiej. Policjanci z drogówki zamknęli drogę już przy dworcu i........na tym koniec!!! Żadnej informacji...żadnego kierowania ruchem....słowem sadomia!! Panom policjantom powinno się obok wspomnianego pomnika postawić pomnik pt. Ofiary w policji. Za co oni biorą pensje.....czy tylko za wlepianie mandatów? Policja gdyńskia znów dała ciała.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
I co jeszcze powinna Policja ... poza tym co ty i tobie podobni wiedzą najlepiej mądralesku.
Może tyłek powinni ci podcierac (???) w białych rękawiczkach.

Gdyby ich praca polegała tylko na wlepianiu mandatów to po gdyńskich rejestracjach ślad by zaginął.

"jakiś wypadek"...
tylko tyle musisz wiedzieć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Randka odpowiem co powinna robić....zarejestrowač się jako bezrobotny...skoro nie potraficie pokierować ruchem drogowym to jest to najlepsze wyjście? A co do podpierając tyłków...hmmmm....chyba to byłoby dobre zajęcie dla was
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ha ha i prut prut
Ona, Policjant musi być cierpliwy i opanowany a ja nie mam tych cech ... szczególnie w kontaktach z analfabetami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie mogłeś zadzwonić do nich i się zapytać ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieli Cię do domu za rączkę zaprowadzić? Droga zamknięta to jedź inną.
Durniów to u na dostatek....chodzi o podanie informacji kierowcom aby nie tworzyć następnych korków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzisiaj policja nic nie może,poza karaniem. Nawet odwykli już od pouczeń.
Zaś kierowanie ruchem w celu likwidowania zatorów itp. nie należy do przyjemności. Komu by się chciało robić za sygnalistę ?
A tak właściwie ,po co nam policja ?
"A tak właściwie ,po co nam policja ?"

Choćby po to żebyś miał się komu poskarżyć jak ktoś Ci na ulicy nakładzie po mordzie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cross! Zaskakujesz mnie :p
Policja jest dla leniwych, tych co nie chcą sami sobie rączek pobrudzić. A tak swoją drogą największa patologia i średniacy idą tam do pracy. Ci bardziej rozgarnięci nie idą do pracy w mundurówce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
" A tak swoją drogą największa patologia i średniacy idą tam do pracy. Ci bardziej rozgarnięci nie idą do pracy w mundurówce."

Chyba jednak ciut uogólniasz. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A wyjątek potwierdza regółę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzisiaj,jedynym miejscem w jakim można się jeszcze poskarżyć to konfesjonał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

gdzie kupic oc, oraz które najtańsze (41 odpowiedzi)

jakie polecacie oc? bede kupoał niedługo i chciałbym poronac opinie

do góry