Widok
Nice
Szkoła w miarę. Nie zwracają uwagi na gorszych i niegrzecznych uczniów i to jest fajne! Rozwijać należy tylko tych uczniów którzy są zdolni. Szkoda, że pani dyrektor (najłagodniejsza pani w szkole) już nie uczy chemii :/ po zmianie nauczyciela znacznie gorzej uczę się owego przedmiotu. Do uczniów którzy chcą iść do tej szkoły polecam się zaopatrzyć w dobre pakiety internetowe 3G w swoim telefonie. Tak niestety, ale rada pedagogiczna jest strasznie nieogarnięta jeżeli chodzi o wifi w szkole. Wszyscy korzystali z malutkiej sieci nauczyciela informatyki który zmienił hasło niestety. Teraz są bodajże 2 sieci. Do jednej jakiś uczeń odkrył hasło, ale i tak jest ona do bani :) i oczywiście znana wszystkim duża sieć "Gim26" do której żaden nauczyciel hasła niby nie zna. A niedawno okazało się, że ta sieć po prostu nie działa, a hasło podała mi bibliotekarka ;). Nauczyciele w swoich Laptopach mają internet, w pracowni informatycznej i w bibliotece także jest internet. Ale uczniom do telefonów to już żydzą :D. Do rodziców: Jak posyłacie do tej szkoły dziecko które nie potrafi zadbać o swoją samoobronę to polecam aby nie chodziło przez las ;) Ogółem najstraszniejsza jest pani od fizyki i hist
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
"Rozwijać nalezy tylko tych uczniów, którzy są zdolni" ja już nie mówię, ze tych zdolnych mają gdzieś, ale opinia niczego sobie, biedni ludzie, którzy nie mieli szczęścia np. do rodziców, żeby im pokazali, jak fajna może być nauka. Z resztą dla ciebie to chyba najważniejszy jest internet...
"żydzą" też świadczy o zdolnościach, a jakiej tolerancji...
"żydzą" też świadczy o zdolnościach, a jakiej tolerancji...