Widok
Nie Polecam!
Witam Państwa. Nie polecam żłobka/punktu opieki nad dziećmi "Tabaluga". W ciągu roku zmienia się bardzo duża ilość opiekunek z czego jestem nie zadowolona nie wspominając już o innych rodzicach z którymi mam przyjemność rozmawiać w szatni dla dzieci. Po odejściu Pani Eli którą dzieci uwielbiały bo miała inne podejście niż Pani Tamara było widać dużą zmiane po jej owym odejściu. A o odejściu Pani Emilii którą dzieci również kochały (było to widać chociażby po tym jak dzieci płakały,że wolą z Panią zostać niż iść do domku). Dzieci były zawsze zadbane i czyste nie wspominając już o dużym wkładzie w dzieci i dobro obu Pań. Myślę nad zmianą placówki i to będzie najlepsze rozwiązanie chociażby po podejściu Pani Tamary która zataja wszystko przed rodzicami i kłamie!!! Pozwala również na epidemie chorób typu grypa żołądkowa i nie zamyka placówki!! Nie dopuszczalne gdyż dzieci kończą w szpitalach. W żłobku jest zawsze zimno Panie chodzą opatulone a dzieci mają po 3 warstwy ciuchów w pomieszeniu. Nowa Pani która pracuje tam nie powinna pracować w takim miejscu a dodatkowo dzieci sie jej boją a to kolejne uwagi wszystkich rodziców. Wszyscy rodzice powinni się zebrać i coś z tym zrobić! Nie polecam.