Widok
Nie do końca zadowolony
Znalazłem idealny zegarek, ponieważ szukałem jako prezent dla dziadka. Niestety na stronie nie można sprawdzić czy zegarek jest dostępny w ich oddziale czy nie. Ale poszedłem i na szczęście był na stanie. Pani przyniosła mi z zaplecza i zaprezentowała. Przejrzałem kilka modeli, jednakże ten znaleziony przeze mnie był najlepszy. Przyszła pora do płacenia i tutaj zaczęły się schody. Na stronie internetowej zegarek kosztuje 161zł + jest też możliwość negocjacji, a Pani w salonie oznajmiła, że muszę zapłacić 179zł. Zwróciłem uwagę, że na stronie było taniej + możliwość negocjacji, więc z jakiej racji u niej jest drożej. Odpowiedziała, że salon to salon, a targować to się można na rynku. Nie odpuściłem i Pani dała mi jak to ona określiła "rabat" który powodował, że zegarek kosztował tyle ile w oryginale. Zapytałem się również o regulację bransolety, jednakże Pani powiedziała, że nie mają w salonie odpowiednich narzędzi i trzeba samemu sobie to załatwić, albo oddać do serwisu.
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, ale więcej nie kupię zegarka w tej firmie, a już na pewno nie w tym salonie. Nieważne ile zegarek kosztuje, klient powinien być najważniejszy.
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, ale więcej nie kupię zegarka w tej firmie, a już na pewno nie w tym salonie. Nieważne ile zegarek kosztuje, klient powinien być najważniejszy.
Moja ocena
Time Trend
kategoria: Zegarmistrz
oferta: 5
jakość usług: 2
czas realizacji: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
3.2
* maksymalna ocena 6