Widok
Nie dokończyli kuchni i znikneli
Witam,
Zamówiłem w firmie MadaMebel zabudowę kuchni w listopadzie i z małym poślizgiem zjawili się na montaż (7 dni spóźnienia). Niestety zaczęły się schody. Poprawki, poprawki i niestety została już końcówka i ..... firmy NIE MA. Nie odpbierają telefonów, siedziba firmy zamknięta na zamek !!!! SKANDAL!!!!!!!!!
Zamówiłem w firmie MadaMebel zabudowę kuchni w listopadzie i z małym poślizgiem zjawili się na montaż (7 dni spóźnienia). Niestety zaczęły się schody. Poprawki, poprawki i niestety została już końcówka i ..... firmy NIE MA. Nie odpbierają telefonów, siedziba firmy zamknięta na zamek !!!! SKANDAL!!!!!!!!!
Moja ocena
madaMEBEL
kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 2
oferta: 4
jakość asortymentu: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6
Ja myślę, że nie jesteś jedyny
Staram się dobić od 3 miesięcy.. nic.
Może skrzyniemy się wszyscy i jakiś pozew albo coś zrobimy.
To jest po prostu absurd
Wydałem 18 tys. złotych i mam nie skończone meble!!
Oszustwo!!
Trzeba z tym coś zrobić.
Wiem, że Pani Beata Świeczkowska i jej mąż mieszkają w Pruszczu!!
Słyszałem, że pracownicy też zostali oszukani!
Staram się dobić od 3 miesięcy.. nic.
Może skrzyniemy się wszyscy i jakiś pozew albo coś zrobimy.
To jest po prostu absurd
Wydałem 18 tys. złotych i mam nie skończone meble!!
Oszustwo!!
Trzeba z tym coś zrobić.
Wiem, że Pani Beata Świeczkowska i jej mąż mieszkają w Pruszczu!!
Słyszałem, że pracownicy też zostali oszukani!
Słusznie, walczcie o swoje w każdy prawnie możliwy sposób. Uczciwość nie jest pojęciem względnym. Albo jest się uczciwym, albo nie... Jeżeli umawialiście się jako strona kontraktu na wykonanie określonej usługi, w danym czasie i za określone pieniądze, to macie prawo żądać spełnienia warunków takiej umowy. Zaniechanie działań zmierzających do "naprawy szkody" przez wykonawcę, spowoduje, że oszuka on następnych!
Państwo Świeczkowscy pod koniec grudnia 2011r. wyprowadzili się do Angli. Miałam również nie dokończoną kuchnię,ale szybko działałam poprzez Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej. 25.01.2012r. inny monter przyszedł i w imieniu firmy Mada Mebel dokończył montaż kuchni. Od niego się dowiedziałam że państwo Świeczkowscy nawiali.