Widok
Nie jestem do końca zadowolona.
Trzeba przyznać, że pani Karina jest dobrą fryzjerką, korzysta z dobrych jakościowo kosmetyków. Niestety (tu czar pryska) czas pani Kariny jest dla mnie zdecydowanie zbyt cenny. 250zł za nałożenie farby (bez rozjaśniania) na sam odrost to dla mnie cena zdecydowanie zbyt wygórowana. Salon nie posiada wyraźnego cennika usług. Pani Karina wykonuje na włosach zabiegi, nakłada maseczki nie informując o nich klientki, a później za nie podlicza. Rozumiem, że włosy mogą wymagać innych zabiegów, ale nie postępuje się tak. O każdej dodatkowej usłudze należy wyraźnie poinformować PRZED jej wykonaniem zwłaszcza, jeśli klientka wyraźnie prosi o samo nałożenie farby. Wystosowałam wyraźną prośbę o samo pokrycie odrostów, ponieważ poprzednim razem zostały mi wykonane zabiegi dodatkowe, bez informacji o ich koszcie (ponad 300zł). Do tego mimo wyraźnej prośby o niepodcinanie końcówek - końcówki zostały podcięte. Prawdopodobnie podliczono mnie za tę usługę. Jeżeli komuś nie przeszkadza zostawić w salonie 250-350zł i jest przygotowany na taki wydatek, to tak - zdecydowanie może oddać się w ręce pani Kariny. Radzę jednak potencjalnym klientkom przed faktem ustalić dokładny koszt całości.
Moja ocena
Kraina Fryzur
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 4
jakość usług: 5
kreatywność: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 3
3.7
* maksymalna ocena 6