Widok

Nie korzystajcie z ofert Salonu Meblowego AGATA Meble

Meble Agata Temat dostępny też na forum:
14 lutego br. złożyłam zamówienie na dostawę mebli kuchennych w salonie Meblowym Agata Meble w Gdańsku. Skorzystałam z usług: zaprojektowania, dostawy i montażu mebli. Po 2 miesiącach dostałam meble, przy dostawie brakowało szyby, przy montażu okazało się, że szafki do systemów LeMans nie pasują, są za wąskie. W dniu 10 kwietnia br. wysłałam reklamacje do Salonu w Gdańsku i do Katowic wraz ze zdjęciami, rysunkami oraz uwagami na temat wad w dostarczonym zestawie mebli. Nie podpisałam odbioru robót, ale to już nikogo nie interesuje. Zestaw mebli zapłacony i Salon Agata Meble nie poczuwa się do naprawienia popełnionego błędu. Teraz słyszę tylko, że po co zapłaciłam za dostarczone meble - to kpina. Już nigdy więcej nie kupię mebli z Salonu któremu nie mogę zaufać. Płacąc fakturę w Salonie w Gdańsku nie mogłam zobaczyć mebli, ani sprawdzić ich wymiarów, usłyszałam odpowiedź, że to niemożliwe bo są zapakowane w Magazynie.
Nie polecam zakupu mebli w Salonie Meblowymo Agata Meble.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
To odwiedź rzecznika konsumentów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możesz iść z nimi do sądu, weź prawnika...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jakoś nigdy nie miałem problemów z tym salonem meblowym, wręcz przeciwnie zawsze montaż i dostawa przebiegały bez zastrzeżeń. Może powinnaś zgłosić reklamacje do producenta tych mebli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale w takiej sytuacji to chyba Salon nie może odmówić Ci reklamacji, poza tym zastanawiam się też jak wyglądają kwestie reklamacji jeśli chodzi o producenta mebli no bo to on w sumie mebel wyprodukował.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry