Widok

Nie kupuj na Targowisku Przymorze

Zamówioną szafkę pod zabudowę zmywarki dostarczono w terminie ;dn.19-11-2012.Niestety osłona samej zmywarki nie odpowiadała wymiarom.Nowa,o żądanych wymiarach miała zostać dostarczona po tygodniu tj.26-11-2012 o godz.17.Ponieważ o godz.17.40 nowej płyty osłonowej nadal nie ma,dzwonię do p.Piotra Mech przedstawiciela firmy Meblolux z której miała być dostarczona owa poprawiona płyta. p.Piotr który osobiście pobrał wymiary,przywiózł szafkę i zabrał feralną osłonę na moje pytanie dlaczego jeszcze nie przyjechał z nową osłoną,zaczął kręcić że niby nie wykonana jeszcze u Wytwórcy Mebli firmy Meblolux,oraz że nie wie kiedy będzie druga.Po moich silnych naciskach spuścił z tonu obiecując przywiezienie nowej w sobotę 1-12-2012. Ano pożyjemy,zobaczymy. NIE POLECAM USŁUG p.PIOTRA związanego min. z Firmą MEBLOLUX zTargowiska Zielony Rynek z Gdańskiego Przymorza.
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 3

jakość usług: 4

terminowość: 1

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Meblolux to absolutna zenada! Zamowilam szafe z drzwiami przesuwanymi. Zamowienie zlozylam dwa miesiace wczesniej poniewaz nie mieszkam w Polsce, umowilismy sie na poczatek sierpnia na montaz szafy, wlasciciel mial 2 miesiace zeby wszystko zgrac! Po czym pod koniec lipca jak juz mialam kupione bilety na samolot oswiadczyl ze ida na urlop i montaz najszybciej po 21 sierpnia!!!! No jak tak mozna?! Ale ok przelknelam to, zmienilam date przylotu, wydalam dodatkowe pieniedze. Miedzy czasie ustalilam z Panem dodatkowe 2 szuflady w szafie i poprosilam o finalny rysunek szafy zeby nie bylo nieporozumien, po czym stolarz ktory jak sie okazalo nie ma za grosz honoru i nie potrafi nawet narysowac szafy tak jak ustalilismy napisal- Rezygnuje z zamowienia!!! Ze co przepraszam?! Takie rzeczy to tylko MEBLOLUX! A wiec jesli chcecie miec pewnosc ze zamowiony produkt otrzymacie, nie korzystajcie z Meblolux!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wprost przeciwnie, Jestem zadowolony ze swojej kanapy, a przyjechała tak po około jednym tygodniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja otrzymałem kanapę 1 tydzień po zamówieniu, bez żadnego dociskania i czekania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również kupiłem pierwszy raz i jestem zachwycony usługami firmy Meblolux; meble na czas, miła i szybka obsługa. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak ja zamawiałam to dostałam szafkę pod zabudowę zmywarki o wymiarach takich o jakie prosiłam, bez żadnych udziwnień.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już parę razy korzystałem z usług firmy Meblolux i nie doświadczyłem żadnych komplikacji. Dostawa przybyła w tydzień.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

U mnie dostawa przyszła błyskawicznie szybko. Ponadto pan, który dostarczył mi blat był bardzo miły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie musiałam długo czekać na moją kuchnie. Panowie którzy mi ją montowali byli profesjonalni i sympatyczni.
Polecam z całego serca!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi tą firmę polecił znajomy i jestem w 100% zadowolony. Jeśli ktoś nie chce wydawać dużo pieniędzy, a potrzebuje dobrych i solidnych mebli, to polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie zgodzę się z panem, w moim przypadku p. Piotr był bardzo miły i dotrzymywał terminów. Panowie, którzy montowali mi kuchnię byli mili i szybko wykonali swoją pracę. Mogę spokojnie polecić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Również jestem zadowolona. Według mnie za taką cenę nie da się znaleźć mebli takiej jakości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie nie było żadnych komplikacji, a kanapa dotarła nawet przed terminem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Całkowicie się z panią zgadzam. Meble są świetnej jakości, a montażyści zasługują na medal :) Wspomniałbym jeszcze o krótkim czasie dostawy, co jeszcze bardziej wpływa na moją opinie na temat tej firmy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja nie miałem żadnych problemów z dostawą. Meble dotarły szybko, a montaż przebiegł bezproblemowo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z Panem. Ekipa montażowa jest bardzo szybka i profesjonalna, a szef dotrzymuje terminów zamówień.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja mogę polecić Pana Piotra z całego serca. Profesjonalna firma, a co najważniejsze dostawa na czas. Dzięki szybkiej przesyłce i zmontowaniu moja kuchnia była wykończona przed świętami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zamówiłam kanapę, piękną i dużą na giełdzie w Pruszczu, do tego jeszcze całkiem mało wymiarową otwieraną pufę. Tak się chłopaki sprężyły, że po tygodniu meble stały już w moim salonie. Jestem zadowolona! Domówiłam jeszcze jedną, mniejszą kanapę, dostarczona w dzień przed wyznaczonym terminem, wniesiona na II piętro, gra i buczy. I znowu jestem zadowolona. Teraz noszę się z zamiarem zamówienia dużej szafy, garderoby bardziej. Zobaczymy... mam nadzieję, że nie zmuszą mnie do zmiany mojego dobrego o nich zdania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
widac wiecej szczęścia niż ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po przeczytaniu kilku postów zaczeliśmy mieć obawy o zamówioną kuchnię. Ale meble przywieziono w ustalonym terminie. Montaż przebiegł prawie bezproblemowo. Prawie, bo jeden z blatów coś nie pasował montażystom oraz uszkodzone były jedne z drzwiczek. Po dwóch dniach i te elementy mieliśmy już założone, także mogę polecić tą firmę ze spokojnym sumieniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
bardzo dobra obsługa szybki montaz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry