Widok

Nie nie nie i jeszcze raz nie

Kiedys moze ta szkola byla dobra i trzymala poziom, ale teraz? To co sie dzieje w tej szkole jest zalosne. Jestem w klasie bilingualnej-4 letniej. W pierwszej klasie mi sie podobalo-dni tematyczne i inne dziecinne zabawy..Ale jak przyszlo co do czego i zrozumialam ze przez 3 lata nikt-oprocz jednej osoby o ktorej powiem dalej- nie przekazal mi potrzebnej do zdania matury wiedzy. Kochani. Ta szkola juz teraz nie miesci sie w zadnym rankingu. Poziom slaby,a raczej nauczyciele ,ktorych czesc naprawde mija sie z powolaniem. Z moich kilkunastu nauczycieli moge wyliczyc na palcach jednej reki ilu jest dobrych, a jest jedna wspaniala, przez ktora nawet pokochalam geografie; )Co do niemieckiego-klasa bilingualna- oiiii oczekiwalam, a raczej oczekiwalismy,bo cala moja klasa jest zgodna-czego innego. Co roku mniej osob zdaje egzamin jezykowy. Moim marzeniem bylo nauczyc sie dobrze mowic po niemiecku-mowie ,okey- ale co z tego jak z innych przedmiotow mam co roku zmienianego nauczyciela? Zmarnowalam rok, i gdybym mogla cofnac czas nie poszlabym do tej szkoly. Rozpisuje sie tak tylko dlatego, zeby nikt nie popelnil tego bledu ,co ja.
Moja ocena
poziom nauczania: 1

wyposażenie: 4

zajęcia dodatkowe: 1

bezpieczeństwo: 4

ocena ogólna: 2

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20
nikt nigdy nie powiedział że będzie luzik....no chyba że Cię naciągneli;-)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Klasa bilingualna jest dla tych, którzy chcą się uczyć niemieckiego ten język wykorzystywać. Ja jestem obecnie w tej klasie i nie mogę się z Tobą zgodzić. Akurat za geografią nie przepadam,- ale uważam, że nauczyciele prowadzący lekcje, szczególnie jęz. niemiecki i biologię, bardzo się starają.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
No cóż... Każdy ma to na co zasłużył. Musiało być Ci ciężko nadążyć za innymi i teraz wylewasz złość i rozczarowanie. Szkoła mieści się w rankingach doskonale, a poziom jest dostosowany do normalnych ludzi, a nie miernot, co własnymi niepowodzeniami obciążają innych. Żal mi Cię.... Pozdrawiam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry