Widok

Nie polecam.Moim zdaniem:

Przychodnia na Chełmie to jakiś żart rodem z "Misia".
Oto moje spostrzezenia:
1.ceny za szczepienia wywindowane ponad miarę, gdzie indziej cena jest o 1/2 nizsza. Pacjentom radzę sprawdzić, a sami sie zdziwicie.
2.bałagan w rejestracji: wyników badań opłaconych przez ze mnie (bo doprosić sie nie mozna),nie mozna znależć.Drukują mi pożniej jakies kopie, gdzie ja je opłaciłam-bo znależc nie mogą.
3.starsza Pani w rejestracji, w długich siwych włosach-dosłownie bez przerwy sie myli, nie moze znależć ksiazeczki i oznajmia PO PROSTU że jej nie ma i tyle. Następny proszę.. Absurd.Przychodni inna pani i ją znajduje w tym samym miejscu.
4.przepychanki pacjentów przed gabinetem - a wystarczyłoby aby to lekarz wywoływał..

5.i to co jest najwazniejsze: w moim odczucia brak dobrych specjalistów,brak ochoty do pomocy choremu. Nawet kierownik H.S.traktuje pacjenta jako intruza, gdzie najpierw jest postępowanie o ubezpieczenie.Składka jest odprowadzana regularnie, na co przyniosłam wszystkie mozlwie świstki- ale to jest tez podwazane. Wizyta zamiast być spokojna (w końcu nikt zdrowy do lekarza nie chodzi) staje sie nerwowa.Jestem w szoku ! nie spotkałam nigdy takiego lekarza.To sie kwalifikuje.
Moja ocena
obsługa: -

oferta: -

jakość usług: -

wyposażenie: -

czas oczekiwania: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam przychodnie. Moim lekarzem jest H.S. i nigdy nie byłem traktowany jak intruz. Zawsze miła i zaangażowana aby pomóc w chorobie.Może to Ty z całym szacunkiem nie potrafisz rozmawiać z ludźmi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pani kierownik Hanna Smolarska to katastrofa tej przychodni; jest tylko miła, nic więcej, żadnej diagnostyki,o skierowania na badania trzeba żebrać, a i tak nie daje, podważa wyniki badań wystawionych przez innych lekarzy; może i menadżerem jest dobrym, ale lekarzem NIE; jak najdalej od takich
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jest też mila-a w moim odczuciu bezczelna.zreszta zmienilam przychodnię na 1000x lepsza.
jednak może byc inaczej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na temat Hanny Smolarskiej nie wiem ale chodzimy z dzieckiem do innej lekarki i jestesmy bardzo zadowoleni. Zawsze jest miejsce, nigdy nie czekamy w kolejce, osobne pokoje dla dzieci chorych i zdrowych, doktor Rzeczycka super, zawsze wszystko sprawdzi rozwieje moje wszelkie wątpliwości, da skierowanie na co trzeba i powie gdzie można wmiarę szybko znaleźć miejsce. Przychodnia czysta nowa, dobrze zorganizowana. A i nigdy mnie nie prosili o dowów uezpieczenia.
Panie w rejestracji bardzo miłe, kiedyś nawet miałam pytanie do pani doktor po wizycie to mi przekazały słuchawkę telefonu do lekarki.
Bardzo polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam

zagdzam sie z powyzszym stwierdzeniem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do czego się kwalifikuje - dokończ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
*co do ceny szczepień..
rzeczywiście ceny z kosmosu ustalone - niestety przy 2gim dziecku (po serii szczepień i to płatnych, gdzie myślałam, że takie są normalnie) się okazało, że niestety zarabiają na tym bardzo mocno... niedaleko przychodnia ma dużo niższe ceny, a w aptekach jeszcze taniej (tiaaaa.. nie odpowiadamy za skuteczność szczepienia, przechowywanie szczepionki... bla, bla... patrz: masz szczepić szczepinkami z naszej lodówki) ... a chyba w hurtowniach leków od ilości zakupu są rabaty cen... a w przychodniach dziecięcych chyba więcej zuzywa się szczepionek niż sprzedaje w aptekach...
ogólnie ok, ale... czasami dodzwonienie się graniczy z cudem
* kolejka do lekarza
- u pedriatry kontrolowana co do godz. umówienia, jest ok
- co do ogólnego dzisiaj zaskoczenie... co z tego, że wg godz. było się wcześniej, ktoś z godz. późniejszą siedział juuużżż i nie istotne, bo oprzecież jest w kolejce, tj. podkolejce
* skierowania na badania
czy takowe tam istnieją? jakiś czas temu usłyszałam, że skoro przyszłam to jest ze mną ok i nie trzeba... priv badania i się okazało, że jednak trzeba było, bo wyszły odstępstwa od normy i dalsze skierowania na kolejne badania...
inna sprawa skierowanie od gastrologa dla mojej mamy było bez pieczątki przychodni i w dniu badania w innym miejscu (szybszy termin) trzeba było taksówką jechać po podbicie

* ogólnie
wygląd przychodni nie załatwia reszty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry