Widok
Nie polecam- dużo problemów przez to biuro, nie chce przekazywać danych
Nie polecam, dzięki usługom prowadzonym przez owe biuro musiałem często chodzić do US, na dodatek nie chce przekazywać dokumentów ze swoje komputera.
wypowiedź zmoderowana ( 2017-02-28 10:51:47)
Moja ocena
Biuro rachunkowe
kategoria: Biura rachunkowe i księgowi
oferta: 1
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Szereg niejasności. Konkurencja?
1/ Umowy są tak skonstruowane, że to ja rozmawiam z urzędami skarbowymi na podstawie pełnomocnictwa - nie ma potrzeby"chodzenia"do urzędów
2/ Firma, która chciałyby zmienić biuro ZAWSZE otrzymuje pełen pakiet swoich dokumentów protokołem zdawczo-odbiorczym.
3/ Złożyłam wniosek do trójmiasta.pl o ujawnienie danych "Zniesmaczonego", oraz jeśli to nie poskutkuje do odpowiednich służb, ponieważ nie pozwolę sobie na bezpodstawne oczernianie
1/ Umowy są tak skonstruowane, że to ja rozmawiam z urzędami skarbowymi na podstawie pełnomocnictwa - nie ma potrzeby"chodzenia"do urzędów
2/ Firma, która chciałyby zmienić biuro ZAWSZE otrzymuje pełen pakiet swoich dokumentów protokołem zdawczo-odbiorczym.
3/ Złożyłam wniosek do trójmiasta.pl o ujawnienie danych "Zniesmaczonego", oraz jeśli to nie poskutkuje do odpowiednich służb, ponieważ nie pozwolę sobie na bezpodstawne oczernianie