Widok
Nie polecam - sprzedaż części samochodowych
Nie polecam z korzystania z usług sklepu z używanymi częściami samochodowymi , przyczyną tego jest sprzedawca - opryskliwy , przemądrzały , nie znający zagadnień z zakresu motoryzacji (widać , że nie jest fachowcem w tej dziedzinie co powinno być wymogiem przy takiej pracy) Zapomina o żelaznej zasadzie - KLIENT NASZ PAN . Po tym jak tylko wszedłem do sklepu poczułem się jak intruz , później było tylko gorzej. Za wymontowanie części z samochodu kazał sobie zapłacić . Korzystałem kilka lat temu często z usług tego sklepu i takich rzeczy się nie robiło ( na innych stacjach demontażu też nie spotkałem się z tym aby płacić dodatkowo za wymontowanie części ) .Sklep na Pancie padł na psy .Jeśli nie chcecie się stresować i czuć się jak intruz omijajcie sklep szerokim łukiem .
Moja ocena
PANTA -
kategoria: Kasacja pojazdów
obsługa: 1
oferta: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6
Potwierdzam - byłem tam wczoraj i nigdy więcej tam nie będę.
Za drobną plastikową nakładkę na zewn. klamkę, którą sam sobie zdjąłem zażądał wpierw 20 PLN, a zobaczywszy, że to nie jest kompletna klamka, tylko kawałek plastiku - 10 PLN.
Nowa w sklepie kosztuje 4,99 PLN - fakt, że ma odrobinę inny kształt...
NACIĄGACZE - ZA TAKĄ NAKŁADKĘ NA KLAMKĘ NA LĘBORSKIEJ 2 ZETA ZAPŁACĘ...
Antyreklamę umieją se zrobić...
Dla mnie ten szrot już nie istnieje...
Na CB radiu też nikogo tam nie pokieruję.
Za drobną plastikową nakładkę na zewn. klamkę, którą sam sobie zdjąłem zażądał wpierw 20 PLN, a zobaczywszy, że to nie jest kompletna klamka, tylko kawałek plastiku - 10 PLN.
Nowa w sklepie kosztuje 4,99 PLN - fakt, że ma odrobinę inny kształt...
NACIĄGACZE - ZA TAKĄ NAKŁADKĘ NA KLAMKĘ NA LĘBORSKIEJ 2 ZETA ZAPŁACĘ...
Antyreklamę umieją se zrobić...
Dla mnie ten szrot już nie istnieje...
Na CB radiu też nikogo tam nie pokieruję.