Widok

Nie polecam szkoły.

W szkole jest wysoki poziom nauczania, to fakt, ale niestety panuje duża niesprawiedliwość jeśli chodzi o traktowanie uczniów. Nauczycielom zależy tylko na tych "zdolnych" uczniach, a resztę ma się kompletnie gdzieś. Nie pomaga się uczniom, którzy chcą osiągnąć dobre wyniki w nauce, ale mają trudności, wręcz się ich dołuje i zniechęca do tego. Przy każdym nauczycielu można by było postawić + lub - niestety większość miałaby -. Pani dyrektor wcale nie nadaje się do bycia dyrektorką, pokazuje się tylko na rozpoczęciu lub zakończeniu roku i na egzaminach, a w życiu szkoły w ogóle nie uczestniczy. Jest wiele innych szkół gimnazjalnych, do których można pójść i skończyć je będąc zadowolonym. Jedyne co mnie naprawdę dobrego spotkało w tej szkole to znajomi. Jeżeli jesteś tym bardzo zdolnym, interesuje Cię tylko nauka i "wchodzenie w tyłek" to szkoła dla Ciebie, jeżeli jesteś przeciętnym uczniem, który chciałby odnieść jakieś dobre sukcesy, podciągnąć się w nauce, to nie tu, bo nie masz na to szans i nie wytrzymasz psychicznie.
Moja ocena
Gimnazjum nr 26 kategoria:
poziom nauczania: 5

wyposażenie: 3

bezpieczeństwo: 5

ocena ogólna: 4

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę ci podpowiedzieć, ze tych "zdolnych" też mają gdzieś ;) Łączę się w bólu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry