Widok
Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedna wielka makabra!!!!!!!!!!!!!!Jeśli macie dziecko spokojne, nie płaczące, nie wymagające zbyt wiele uwagi (o ile takie dzieci istnieją) to w ostateczności możecie tam dziecko zostawić! Jeśli jednak Wasza Pociecha może stwarzać jakiś problem to uciekajcie od Koralgola jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panie "wykazały" się zerowym podejściem do dziecka!!!!!!!! Poza tym, po kilkakrotnym pobycie, krótkim zresztą, mamy ogromny problem z nasza Pociechą!!! W nocy budzi się z krzykiem, nie mogę wyjść bez niego z domu bo jest histeria,ciągle się pyta czy wrócę, na pytanie o przedszkole zaczyna płakać, krzyczeć, że się boi, i mówi, że Panie są ble!!!!!!!!!!!!!!Nigdy nie mieliśmy z dzieckiem tego typu problemów!!!!!!!!!!!!!!!
Coś jest bardzo nie tak!!!! Nie wiem co panie zrobiły mojemu dziecku, nie wiem co mu powiedziały, ale w związku z tym OSTRZEGAM INNYCH RODZICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś jest bardzo nie tak!!!! Nie wiem co panie zrobiły mojemu dziecku, nie wiem co mu powiedziały, ale w związku z tym OSTRZEGAM INNYCH RODZICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja ocena
Koralgol
kategoria: Opieka nad dziećmi
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6