Widok
Nie polecam
Killka miesięcy temu dorabiałem tu klucz od samochodu z immobilizerem. Umówiłem się po odbiór o 9:00 w sobotę. Facet (właściciel? - z wąsem) przyszedł o 9:30 i zbagatelizował swoje spóźnienie bo "była sobota". Klucz był nieruszony. Po godzinie męczenia z programowaniem immobilizera okazało się, że nie ma czystych wkładek Volkswagena więc musiałem się zadowolić kluczem od skody. (Przekrój ten sam no ale marka...) W trakcie dorabiania uszkodził plastikowy wzornik, który miałem z fabryki, a właściwie - jak to ujął - nie on, tylko jego maszyna go zepsuła. Po tym wszystkim nie zgodził się nawet zejść z ceny. Szkoda nerwów na odwiedziny w tym miejscu...
Moja ocena
Klucze Olech
kategoria: Zabezpieczenia i alarmy
obsługa: 1
asortyment: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
Na wstępie chcielibyśmy przeprosić za wszelkie niedogodności, które spotkały naszego klienta. Podejmujemy wszelkie starania, aby nasi klienci byli zadowoleni. W wymienionej poniżej sytuacji nastąpić musiało nieporozumienie. Godziny pracy naszej firmy to 10-18, od poniedziałku do piątku; niekiedy pracujemy również w soboty. Tego dnia obsługa firmy pojawiła się wcześniej (po godz. 9 rano), aby przygotować zamówienia dla klientów, gdyż poprzedniego dnia wystąpiły problemy techniczne, które uniemożliwiły wykonanie niezbędnych czynności w odpowiednim czasie. Reprezentant naszej firmy od razu zajął się sprawą przybyłego klienta. Urządzenia, które posiadamy są najwyższej jakości i objęci jesteśmy ochroną producenta. W przypadku gdy mienie klienta ulega zniszczeniu lub uszkodzeniu klient uzyskuje stosowne odszkodowanie lub zadośćuczynienie. Nie możemy się zgodzić z powyższą opinią, w której stawia się nas w niekorzystnym świetle. Klucze elektroniczne są dużo bardziej skomplikowane niż mechaniczne i ich dorobienie wymaga najwyższej uwagi nie wspominając o umiejętnościach. Przez 30 lat istnienia firmy wydarzyło się wiele zadziwiających sytuacji i wierzymy, że (tak jak do tej pory) wspólnie uda nam się rozwiązać wszelkie problemy. Zapraszamy.