Widok
Nie polecam!
Klub jeszcze dobrze nie zaczął działać a już robi złe wrażenie. Brak jakichkolwiek informacji o cenach, rodzajach karnetów i ofertach na stronie www. Na prośbę podesłania w/w oferty i cen emailem otrzymałam wyjątkowo chamską odpowiedź: że mam sobie przyjść do Centrum Przymorze i tam się wszystkiego dowiem!!!!
Interesujące zachęcanie do korzystania z nowego klubu. Nie każdy ma czas żeby jechać tylko po informacje kiedy możnaby je otrzymac mailem. Wymiana maili z Panem z Calypso trwa nadal.
Interesujące zachęcanie do korzystania z nowego klubu. Nie każdy ma czas żeby jechać tylko po informacje kiedy możnaby je otrzymac mailem. Wymiana maili z Panem z Calypso trwa nadal.
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 1
oferta: -
wyposażenie: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Mam podobne doświadczenia. Kiedy napisałam maila z zapytaniem o karnety, otrzymałam odpowiedź, że jak będzie sprzedaż karnetów w Galerii to mam sobie tam pójść i się zapytać. Oczywiście musiałam dopytać się, kiedy ta sprzedaż się rozpocznie, gdyż pan już nie raczył mi tego napisać. Kiedy sprzedaż ruszyła, wybrałam się do owego punktu, gdzie zostałam potraktowana obcesowo. Pan, od którego oczekiwałam zaprezentowania oferty klubu, nawet nie przywitał mnie, tylko ograniczył się do skromnego "słucham?". Powiedziałam, że to ja słucham, na co pan zrobił wielkie oczy jak kot ze Shreka, podał mi ulotkę i na tym koniec. Może nie spodobałam się panu z wyglądu? Może nie widział we mnie klienta? Nie wiem ... Ale jednego już na pewno stracił, a w sumie to kilku bo miałam zamiar pójść tam z koleżankami, którym klub oczywiście odradziłam :]. Proszę się jednak o nasze sylwetki nie martwić! Jesteśmy u konkurencji, która wie co to właściwe podejście do klienta. Z pozdrowieniami dla rudego pana, który powinien się w tej kwestii douczyć.
Nie rozumiem jak można oceniać KLUB nigdy w nim nie będąc, no ale widać można ;P Wszelkie info o karnetach i cenach są przecież na stronie www więc nie rozumiem prośby o wysłanie na maila.
Ps. Dziś byłam w Calypso trzeci raz ale myślę że to jeszcze za wcześnie na wiarygodną ocenę, poczekam aż skończy się ten "pierwszy rzut" darmowych wejściówek i tańszego karnetu i wtedy dodam opinię.
Ps. Dziś byłam w Calypso trzeci raz ale myślę że to jeszcze za wcześnie na wiarygodną ocenę, poczekam aż skończy się ten "pierwszy rzut" darmowych wejściówek i tańszego karnetu i wtedy dodam opinię.
nie ma miłości bez naiwności