Widok

Nie polecam

firma nieprofesjonalna, robota wykonana ale nie bez zastrzeżeń i niechlujnie
Moja ocena
obsługa: 3

asortyment: 3

przystępność cen: 3

czas realizacji: 3

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyłączam się :/
W mojej opini firma jest nieprofesjonalna, pracownicy nieuprzejmi i nieliczący się z klientem. problemem okazał się montaż, który był umówiony 2 tygodnie wcześniej i zgrany z innymi pracami budowlanymi, firma tego samego dnia w którym miał odbyć się montaż, zadzwoniła twierdzą że nie przyjadą bo mają ważniejszego klienta (chociaż zamówione było 10szt. drzwi), po ostrej rozmowie pan stwierdził ze ewentualnie przyjadą po południu założyć te drzwi, gdzie mają być wykonywane dalsze roboty wykończeniowe, co również nie nastąpiło po telefonie 30min po umówionej godzinie i stwierdzeniu że nie chce im się stać w korkach (my już czekaliśmy na miejscu po przyjeździe w tychże korkach i prosto z pracy). koszty i nerwy zmarnowane w związku z tą firmą powodują ODRADZANIE je wszystkim, gdyby nie zapłacone wcześniej drzwi zrezygnowałabym natychmiast. po kilku dniach walki i przesuwaniu kolejnych wizyt a tym samym innych ekip którym trzeba było płacić, panowie zamontowali (też fatalnie drzwi) brudząc i uszkadzając podłogę i ściany wokół oraz progi! zdecydowanie ODRADZAM

UWAGA: Nie polecam

WAŻNE
W mojej opinii firma jest nieprofesjonalna, problemem okazał się montaż, który był umówiony wcześniej i zgrany z innymi pracami budowlanymi,
firma przedstawiła nam uszkodzone futryny (chociaż zamówione było 5 szt. drzwi), koszty i nerwy zmarnowane w związku z tą firmą powodują ODRADZANIE jej wszystkim i gdyby nie zapłacona wcześniej zaliczka za te drzwi. zrezygnowałabym natychmiast.
Po kilku miesiącach i przesuwaniu kolejnych wizyt, a tym samym innych ekip którym trzeba było płacić, panowie zamontowali (też fatalnie drzwi) brudząc i uszkadzając i ściany wokół!
Zdecydowanie ODRADZAM\
AKTUALNIE SPRAWĘ KIERUJEMY DO SADU, PONIEWAŻ WSZYSTKIE DRZWI POPĘKAŁY, A firma TIARA UWAŻA, ŻE TO NIE JEST ICH PROBLEM, gdyż nie są ( UWAGA ) producentem drzwi.
do góry