Widok

Nie polecam!!!!!!!

Bylam na biezni 'pocisnieniowej' sprzet starej jakosci, chyba z wystawki z niemiec, obsługa fatalna, bardzo nie sympatyczna a wrecz arogancka.... W tym niby salonie brud i niezbyt przyjemny zapach...!!
Moja ocena
Strefa Metamorfozy kategoria: Studia tatuaży
obsługa: 1

oferta: 2

jakość usług: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
POLECAM!!!dziewczyno gdzieś ty była bo na pewno nie pod tym adresem i nie w tej firmie o której piszesz :) z takie kłamliwe opinie powinni karać takie osoby jak ty. byłem nie raz i będę kolejne:)
POLECAM Sprawdżcie sami :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
LUDZIE WAM CHYBA NA MÓZGI PADŁO GDZIE WY SIĘ CHOWACIE I GDZIE Z TAKIMI GŁUPIMI TEKSTAMI DO LUDZI POMYŚLCIE CO PISZECIE JAKA NORA JAKI SYF JAKI SMRÓD NIE WYCHOWANE BYDŁO LUDZIE SIE STARAJĄ WIADOMO ZE WYSTRÓJ TAKIEGO MIEJSCA POCHŁANIA TROSZKĘ CZASU I PIENIĘDZY A JAK NA POCZĄTKI BARDZO MIŁO ŁADNIE I NIE SMIERDZI !!!!! STUDIO NIE JEST JAKĄŚ NORĄ JAK NAPISAŁA NASTĘPNA MĄDRA PANI JEST BARDZO FAJNIE OBSŁUGA PRZEMIŁA KONTAKTOWI LUDZIE DO DOGADANIA KOCHAJA SWOJĄ PRACE I LUBIA TO CO ROBIĄ, ROBIĄ WSZYSTKO Z PASJI . JESTEM KLIENTKĄ I JESTEM ZADOWOLONA Z OBSŁUGI I WYSTROJU TEGO MIEJSCA POLECAM WSZYSTKIM A JEŚLI KTOS MA PROBLEM TO NIECH NAJPIERW SPRAWDZĄ TO MIEJSCE ZANIM COKOLWIEK ZROBIĄ A TYM WSZYSTKIM KSIĘŻNICZKOM ŻYCZĘ POWODZENIA NIE WYPISUJCIE GŁUPOT POZDRAWIAM STUDIO I DO ZOBACZENIA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Chyba nie była Pani w tym samym salonie co ja... chodzilam wczesniej na Vacu w inne miejsce i urzadzenie nie rózniło sie niczym od tego które jest w strefie metamorfozy.Co do obsługi to nie zgadzam sie kompletnie, wszsycy byli uprzejmi i sympatyczni.
A najbardziej dziwi mnie opinia o brudzie i zapachu-naprawde w zyciu nie widzialam tam brudu!!!
Totalnie nie zgadzam sie z w/w opinia i polecam strefe wszystkim!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pieprzysz głupoty kobieto !
Bieżnia jak również platforma wibracyjna działają bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Sprzęt jest nowy i potrafi dać wycisk :) Wysoka jakość usług-właściciele wiedza co sprzedają. Jestem w pełni usatysfakcjonowana (a to nie proste). W salonie panuje ład i porządek, pełna higiena pracy. Właściciele mili, można swobodnie z nimi pogadać. Naprawdę z chęcią się przychodzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie polecam , obsluga klapa, jeszcze raz do przedszkola i uczyc sie uczyc
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry