Zdecydowanie nie polecam. Zawiozłem stalowe felgi z oponami do regeneracji. Pracownik powiedział mi, że zrobią je w tydzień. Co najlepsze nie znał cennika i polecił mi zadzwonić do współwaściciela. Ten powiedział, że będzie to koszt 65 zł od sztuki, łącznie 260 zł i potwierdził tygodniowy termin na ich zrobienie. Po tygodniu zadzwoniłem i okazało się, że najpierw zapomniał o tym, że ma moje koła, a w końcu powiedział, że wogóle nie są ruszone. Powiedział, że potrzebują jeszcze jeden tydzień. Przy okazji spytałem ponownie jaki będzie łączny koszt regenracji. Po raz kolejny potwierdził 260 zł. Po tygodniu w końcu zrobili koła, ale cena wzrosła do 340 zł, bo zaczął doliczać do ceny dodatkowe opłaty, o których wcześniej wogóle nie było mowy. Po awanturze właściciel z wielką łachą wziął "ekstra opłate" 40 zł zamiast 80. Ewidentnie okłamano i oszukano mnie, gdyż współwłaściciel kilkakrotnie podawał ogólny koszt na 260 zł. Nie polecam i będe odradzał wszystkim znajomym. Może jak stracą klientów, to właściciel nauczy się uczciwości i zorganizowanej pracy, a pracownicy rzetelnego podejścia do pracy.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-11-24 14:22:28)