Widok

Nie polecam

Byłem tam 2 razy, za każdym razem to samo, 3 razu już nie będzie i wszystkim też odradzam...
Terminy, dostępność i ceny części ok, ale cała reszta pozostawia wiele do życzenia. Cena ustalona przed naprawą samochodu nigdy nie pokrywa się z tym, co życzą sobie na koniec. Za każdą czynność doliczają dodatkowe opłaty - a to trudności z odkręceniem śruby, a to przemycie jakiejś części (doliczyli mi 10zł za przemycie czegoś benzyną - to 2 litry na to zużyli?!?), a to utrudniony dostęp... Ogólnie naciągacze.
Poziom fachowości też słaby, niektóre rzeczy robią "bo może to być to". Coś mi pukało z przodu i nie potrafili stwierdzić co, to chcieli wymienić obie półosie, bo niby jest luz. Na szczęście zmieniłem mechanika - ten bezbłędnie stwierdził, że to luźne klocki hamulcowe...
Moja ocena
RWJ autocentrum kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 4

asortyment: 5

jakość usług: 2

terminowość: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przoszę Państwa
cena ustalona nie zawsze zgadza się z ceną końcową,ponieważ my w biurze nie jesteśmy w stanie dokładnie w 100% stwierdzić kosztów naprawy bez weryfikacji.po rozbiórce zawsze dzwonimy do klienta z pytaniem o zakres prac i zgodę na dalsze kroki.
nie jesteśmy w stanie również w pojazdach mocno skorodowanych zawsze odkręcić wszystkiego bez dodatkowych kosztów.bywają tematy trudne i aby uratować jakiś podzespół trzeba użyc magii i specjalnych narzędzi a to podwyzsza koszt na co my nie mamy wpływu tylko fabryka i jakość montażu. a propo"spukania u tego konkretnego klienta -cóż człowiek nie jest istotą doskonałą-nie wychwycił danej usterki,ale do nas tez trafiają pojazdy często z innych warsztatów gdzie po prostu ktoś sobie nie poradził,
seredecznie zapraszamy
rd
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry