Widok

Nie polecam

Nie polecam. Tak naprawdę sami robia bardzo mało. Przy wielu usługach pośredniczą i mają kolosalny narzut. Nie ma sensu przepłacać za pośrednictwo. Szczególnie przy naprawie skrzyń biegów. Narzut na części z Allegro kilkukrotny. Radzę rządać faktur zakupu za części.
Na eletryce się też nie znają. Miałem problem z włącznikiem świateł. Podobno styki zaśniedziały. Gdy po trzech miesiącach miałem ten sam problem, sam go rozebrałem. W środku była kupa smaru, nałożonego tam nie wiem po co. Chyba tylko, po to żeby po jakimś czasie się rozprowadził i zablokował przepływ prądu i żebym znowu naprawił włącznik.
Moja ocena
RWJ autocentrum kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 4

asortyment: 3

jakość usług: 1

terminowość: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
guzik prawda 2 tygodnie i kaput,3 tys za robote a auto warte 6, oczywiscie cena nagle podrosla
SZANOWNI PAŃSTWO.robimy dosyć dużo,zakres usług dosyć szeroki,współpracujemy z wieloma podwykonawcami.możecie państwo zrobić u nas turbinę,polakierować błotnik,naprawic skrzynię biegów a w międzyczasie wyprać tapicerkę.części z allegro klienci przynoszą sami ponieważ ewentualna reklamacja jest kłopotliwa,wiec polecamy częsci nowe na gwarancji,a propo"s włączników nie kojarzę tego przypadku ale w tego typu rozwiązaniach elektr. zawsze jest pewna określona ilosc smaru ,która zapobiega zacieraniu i wypalaniu styków,
skrzynie biegów robimy doskonale zapraszam
rd
do góry