Widok
Nie polecam
Dwa razy korzystałam z usług salonu Optical Christex w Batorym i dwa razy musiałam niestety reklamować szkła, które za pierwszym przygotowano o za dużej mocy, a za drugim razem miały rysy i liczne zabrudzenia, których nie można było usunąć. Myślałam, że wysoka cena świadczy o wysokiej jakości, ale tym razem niestety nie :(
W przypadku obsługi zależy na kogo się trafi. Niektóre Panie są kompetentne i profesjonalne, wszystko wytłumaczą itp. Niestety niektóre nie informują o produktach, ich działaniu itp. Mam wrażenie straconych 1200 zł, bo szkła mi nie odpowiadają zupełnie, chociaż byłam przekonywana o ich wyjątkowości. Dla kogoś kto zarabia niewiele więcej to jest naprawdę dużo...... :(
W przypadku obsługi zależy na kogo się trafi. Niektóre Panie są kompetentne i profesjonalne, wszystko wytłumaczą itp. Niestety niektóre nie informują o produktach, ich działaniu itp. Mam wrażenie straconych 1200 zł, bo szkła mi nie odpowiadają zupełnie, chociaż byłam przekonywana o ich wyjątkowości. Dla kogoś kto zarabia niewiele więcej to jest naprawdę dużo...... :(
Moja ocena
Optical Christex
kategoria: Salony optyczne
obsługa: 3
oferta: 5
jakość usług: 3
wyposażenie: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6