Widok
Nie polecam
Kiedyś w tym gabinecie panowała miła atmosfera,dyskrecja i kultura jakich oczekuje się w tego typu miejscach;miało się poczucie intymności-jest to przecież gabinet oferujący zabiegi depilacji także sfer intymnych.Tymczasem od jakiegoś czasu, przypuszczam odkąd zmienił się właściciel po wejściu tam panuje tam gwar i rwetes jak w supermarkecie albo na dworcu centralnym; dodam, ze nie jest to absolutnie nawał klientów, którego tam nigdy nie zauważyłam a towarzystwo właściciela placówki. W efekcie klient czuje się tam bardzo nieswojo. Któregoś razu gdy w jednym z pokoi zabiegowych tylko w stringach i podkoszulku oczekiwałam na zabieg otwarły się drzwi i zajrzała jakaś 'ciekawska gęba', która nie wyglądała na personel.Gdy innym razem zwróciłam uwagę, że przy stanowisku głównym (recepcja), przy którym uiszcza się opłaty za usługę siedzi jakiś mężczyzna w kurteczce i w dżinsach (do tej pory były to Panie w fartuszkach które wykonywały zabiegi)Pani obsługująca tylko bezczelnie przewróciła oczami i opatrzyła ten gest uwagą,że to szef sobie siedzi. Moja noga już tam więcej nie postanie, wolę zostawiać pieniądze w miejscach gdzie szanuje się klientów i zapewnia się odpowiednią oprawę zabiegu.
Moja ocena
No+Vello Nomasvello
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 2
oferta: 3
jakość usług: 3
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6
Witam przypuszczam, że Pani ma jakiś cel w tak nie miłej opinii przeczytałem dokładnie i coś mi nie gra ,,Tymczasem od jakiegoś czasu, przypuszczam odkąd zmienił się właściciel po wejściu tam panuje tam gwar i rwetes jak w supermarkecie albo na dworcu centralnym; dodam, ze nie jest to absolutnie nawał klientów, którego tam nigdy nie zauważyłam a towarzystwo właściciela placówki,, Była pani tam raz więcej ?! no i ta wypowiedz ,,Pani obsługująca tylko bezczelnie przewróciła oczami i opatrzyła ten gest uwagą,że to szef sobie siedzi,, bezczelnie o co tu chodzi poco tyle jadu pani jest z konkurencji nie takich opinii tu chcemy !!!