W portalu Klub Zniżek kupiłam kupon na manicure hybrydowy. W opisie oferty zaznaczone było, że używane są lakiery Shellac. Owszem, widziałam je na półce, ale paznkocie pomalowane były lakierami AllePaznokcie- dużo tąńszymi i gorszymi. Jak zobaczyłam jak wyglądają moje dłonie po maciure to się załamałam- płytka z zaciekami, prześwitami, lakier nierówno rozprowadzony. Pani kosmetyczka twierdziła, że to wina lakieru, ale skoro wiedziała, że jest stary i nie nadaje się do użytku to po co go w ogóle proponowała? Do tego "zabieg na dłonie" to śmiech na sali. Klientka sama sobie peelinguje dłonie i sama sobie krem wklepuje. Super... Szkoda, że jeszcze swojego kremu nie używałam. Bardzo mi przykro, że w taki sposób była zrealizowana ta usługa, ale muszę napisać tę negatywną opinie. Na drugi dzień miałam bal dyplomowy i naprawdę chciałam mieć ładne dłonie. Skończyło się na tym, że u innej kosmetyczki musiałam ten lakier usunąc, spiłować paznokcie na krótko i pomalować na neutralny kolor, bo były po prostu brzydkie.