Widok

Nie polecam

Nie polecam
W tamtym roku zdecydowałam sie wykupic kupon na pól roku nielimitowanych zabiegów (mozna powtarzac co 3 tyg.). Włoski stały sie troche słabsze, ale w efekcie zaczeły sie wrastać, bo podobno „nie mają siły zeby sie wybić”. Z miesiąca na miesiąc flustracja rosła wraz z coraz bardziej niemiłą obsługą. Gdy dowiedziałam sie czekając w kolejce, że inne kobiety mają więcej „strzałów” z lasera na te same partie co ja, poczułam sie oszukana. W dodatku, odnosiłam wrażenie, że iż jestem młodą osobą i nie wygladałam jak starsze kobiety wygladające jak Kwaśniewka, byłam traktowana zdawkowo. Czarę goryczy przelał fakt, iż nie pozwolono mi wykorzystać kuponu który zakupiłam po roku na innym portalu. Zostałam poinformowana, żę promocje sie nie łączą. Zasugerowano mi zebym komus zrobiła „prezent”. Niestety nikt z moich znajomych nie był zainteresowany. Przyjechałam specjalnie, straciłam kilka godzin. W moim mniemaniu promocje sie nie łączą gdy akurat jest promocja typu „ w środy 50% rabatu” a ja przychodze z kuponem i chce do niego znizkę. Gdy zblizał sie termin wykorzystania kuponu zadzwoniłam, ze nikogo nie znalazłam kto zechciałby go
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 2

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie starałaś się o zwrot kosztów ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0