Widok

Nie polecam

Miły i kulturalny człowiek, jednak nawał pracy ewidentnie tego Pana przerasta przez co jest niedokładny i nieterminowy. Niestety, ale oprócz braku terminowości doszło wiele innych czynników, które wpłynęły na tak złą ocenę. Zdjęcia niskiej jakości (Zdjęcia, które zgodnie z ofertą miały nadawać się do wysokiej jakości wydruku ważyły po 400kb). Wszystko na ostatnią chwilę - oczywiście Pan Gotner zawsze miał wytłumaczenie. Na zdjęcia czekaliśmy ok. pół roku. Zaznaczam, że Pan Gotner nie zostawił sprawy i starał się poprawić zdjęcia, ale z marnym skutkiem. Podsumowując - mój ślub był w każdym calu udany poza jednym - fotografem. Szczerze odradzam ,nie dajcie się zwieść temu, że Pan Gotner jest miły i wydaje się być profesjonalny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My byliśmy u prawnika. Skończyło się na zapłacie w wysokości zaliczki. Zdjęcia do d.... dosłownie masakra. Rozjazd nawet na 10x15. Dobrze, ze mam suknię ślubą. W przyszłe lato zrobimy sobie jeszcze jedną sesję... bo wesela już nie powtórzymy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja uważam, że to jest po prostu człowiek, który nabija ludzi w butelke:) Moi znajomi rowniez korzystali z jego usług i rowniez sa bardzo niezadowoleni. Dziwie sie, ze tacy ludzie moga spokojnie spac - wiedzac, ze zwyczajnie oszukuja ludzi podajac sie za profesjonalistow. Co najlepsze, ten pan ani razu nie przeprosil. Jedyne w czym jest dobry, to w obiecywaniu, ze cos zrobi lub w robieniu wrazenia czlowieka przejetego i zaangazowanego.
U nas zdjęcia wazyły tyle samo co print screeny... maksymalny format do wydruku 20x30.
do góry