Widok
Nie polecam !
Rzadko zdarza mi sie jeść w takich restauracjach gdyż wole kuchnie domowa . Byłam na zakupach dość sporo czasu wiec razem z siostra postanowiliśmy zajść na mała kanapeczkę . Wygląd całkiem całkiem . Aż mi ślinka poleciała gdyż wyglądało przepysznie !
Pierwszy gryz ... Drugi gryz ... Dostałam sie do kurczaka a co tam ? Stare niedosmażone i siwe mięso .nie wiem jakie są warunki przechowywania mięsa , co robicie ze starym itd ale zeby tak traktować klienta ? Podziękuje i obiecuje ze ja jak i inni moi znajomi tam nie zjemy :)
Jako ze jestem osoba która nie lubi publicznych awantur postanowiłam napisać opinie tutaj . Kanapkę wyrzuciłam i uciekłam stamtąd najdalej .
Pozdrawiam
Pierwszy gryz ... Drugi gryz ... Dostałam sie do kurczaka a co tam ? Stare niedosmażone i siwe mięso .nie wiem jakie są warunki przechowywania mięsa , co robicie ze starym itd ale zeby tak traktować klienta ? Podziękuje i obiecuje ze ja jak i inni moi znajomi tam nie zjemy :)
Jako ze jestem osoba która nie lubi publicznych awantur postanowiłam napisać opinie tutaj . Kanapkę wyrzuciłam i uciekłam stamtąd najdalej .
Pozdrawiam
Moja ocena
KFC
kategoria: Fast food
obsługa: 3
menu: 1
jakość potraw: 1
wygląd i czystość: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6