Po dłuższym czasie postanowiłem sprawdzić czy coś się poprawiło w owej "restauracji". Zamówiłem zestaw doner kebab i muszę przyznać, że byłem wyjątkowo zdziwiony jakością mięsa, jak na polskie warunki to mięso z kurczaka było pyszne. Frytki dobre, trochę przesolone. Surówka słaba, warzywa widać niskiej jakości (co więcej żona zamówiła sobie sałatkę jako oddzielne danie i dostała dokładnie tę samą badziewną surówkę co ja do zestawu, brak słów). Dodam jeszcze tylko, że obsługa jest katastroficzne, dziewczyny biegały po sali szukając z daniem klienta, który dane danie zamawiał, na moich oczach jedna dziewczyna tłumaczyła drugiej że ma pójść do stolika z lewej, a co się okazało to chodziło Jej o ten z prawej ... żenada.
Do ponownych odwiedzin zachęciło mnie tylko i wyłącznie mięsko z kurczaka, któego chciałem jeszcze raz spróbować. Generalnie 10 minut czekałem aż ktoś przyniesie menu, nie doczekałem się, poszedłem sam. W międzyczasie 2 razy podchodziła do mnie obsługa z talerzami i pytaniem czy to dla mnie danie ... Po kolejnych 10 minutach czekania na złożenie zamówienia po prostu z żoną wyszliśmy. Na sali zajętych było może 1/3 stolików. Żenada. Nie polecam