Widok
Nie polecam
Jestem bardzo rozczarowana wizytą u Pana Jarosława. Wg mnie nie ma nic wspólnego z tarocistą i wizjonerem. Jedynie "próbuje" być dobrym psychologiem, ale też mu to słabo wychodzi. Jego wróżenie polega na zgadywaniu czy wpasowuję się w twoją sytuację życiową. Dużo pyta, a jak przytakujesz to brnie w to dalej, choć wcale nie koniecznie jest to prawdą. Nie uzyskałam odpowiedzi na dręczące mi pytania. Zdecydowanie nie polecam. Lepiej zainwestować 200 zł w coś innego.
Pan Jarosław nigdy nie pyta tylko mówi pierwszy i mówi prawdę. Widać po twojej opinii, że nigdy nie byłaś u tego człowieka skoro piszesz ,że wypytuje. Wiem o czym mówię, bo sama korzystałam i korzystam z jego zdolności. Pierwszy raz korzystałam z wróżby telefonicznie i nie byłam pytana co mnie skłoniło do takiej porady. Usłyszałam w pierwszych minutach naszej rozmowy o moim życiu i o sytuacji przez którą zdecydowałm się na wróżbę. Nie wiem u kogo byłaś i jaki masz cel w tym ,abypodważać opinię pana Jarosława. Jedno jest pewne, że taką opinią ośmieszasz samą siebie. Powinnaś wiedzieć , że płaci się na koniec wróżby , zastanawiam się za co zapłaciłaś skoro ,to co mówił było nieprawdą? Śledzę blog prowadzony przez tego wizjonera i śmiało mogę powiedzieć, że to co przepowiada w nim znajduje po jakimś czasie potwierdzenie sprawdzalności jego wróżb czy może przepowiedni.