Widok
Nie polecam
Oczywiście skusiła mnie cena , włosy nowe wyglądały bardzo ładnie ale było ich strasznie mało. Kupiłam włosy tape on przedłużanie na taśmach silikonowych nie polecam , ponieważ sa to wlosy cieniowane i do przedluzenia noe wystarczy 20 kanapek . Efekt po zalozeniu mizerny .Nie ma co oszczedzac lepiej kupic wlosy droższe, które będą ładnie wyglądać po założeniu.
Moja ocena
Movito Shop
kategoria: Artykuły fryzjerskie i kosmetyczne
obsługa: 4
oferta: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
asortyment: -
2.5
* maksymalna ocena 6
Proszę Państwa, nigdy nie miałam do czynienia z tym, co mnie spotkało. Otóż przed zakupem włosów syntetycznych, czyli sztucznych pytałam dwa razy sprzedawcę, czy na pewno się włosy skręcą. Pani zapewniała, że oczywiście, bez żadnego problemu. Zamówiłam. Towar dotarł 5 dni po dokonaniu płatności on-line. Włosy zawiozłam do salonu fryzjerskiego do certyfikowanej fryzjerki, która pracuje z takimi włosami, po to aby sprawdziła czy będą się kręciły, biorąc jeden mały kosmyk włosa. Zrobiłam na wałek, nic....na lokówkę zapewniała sprzedawca że na lokówkę na pewno. Niestety, też nic.....Proste jak drut!. Zadzwoniłam powiedziałam o tym fakcie, Pani mnie poinformowała że mam odesłać włosy, i cytuje "MUSI sobie pani wydrukować ze strony dowolny formularz zwrotu z netu i odesłać. My zwrócimy pieniądze". Rzekła uroczyście, że jeśli były używane włosy, to niestety reklamacji nie uznają. Ja się pytam zatem jak mam sprawdzić, czy się kręcą???. Po kilku dniach włosy mi odesłali....Pieniądze wyrzucone w błoto. Obsługa fatalna, Panie bardzo niemiłe, kłamliwe, żenujący poziom obsługi klienta. Nie zostawię tak tej sprawy, uderzę wyżej, do odpowiednich drzwi. Przede wszystkim mój błąd, bo gdybym sprawdziła uprzednio opinie, w życiu nigdy bym nie zamówiła u nich. Nie polecam. Ludzie zastanówcie się, czytajcie opinie, wszystkie!!!. Ja już mam nauczkę. Lepiej uczyć się na cudzych błędach. Pozdrawiam.