Widok
Nie polecam
Meble-Ok nie można się do niczego przyczepić. Ceny Ok. Najmniej Ok wykonawcy. Nieterminowo- czekaliśmy miesiącami, niesłowni- potrafili nie pojawić się w dzień umówienia, nie kulturalni i nie profesjonalni- nie odbieranie telefonów, nie oddzwaniania to norma. Nikomu nie polecam- chyba ze nie szanuje swojego czasu i nerwów. Podejście do klienta olewające- jak firma przestała się wyrabiać to zaproponowano mi żebyśmy zakończyli współpracę (meble były w połowie zrobione), ponieważ się denerwowałam jak przedłużali Państwo swój przyjazd o następne miesiące. Przy dużym remoncie i kontakcie z wieloma specjalistami ta współpraca była najgorszym doświadczeniem.
Moja ocena
Otekus
kategoria: Zabudowy, meble na wymiar
obsługa: 1
oferta: 5
jakość usług: 5
terminowość: 1
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 2
3.2
* maksymalna ocena 6
Chciałam tylko powiedzieć, że bardzo uprościła Pani naszą współpracę. Do końca profesjonalnie się zachowałam, bo pomimo braku umowy co jest dla mnie podstawą do zamówienia - zabudowy skosów wykonałam, a w opinii właśnie o to się rozchodzi . To, że nie zawsze odbierałam telefon każdemu się zdarza a w czasie kiedy realizowaliśmy Państwa zamówienie miałam umierającego ojca. Może jak kiedyś będzie któreś z Państwa w podobnej sytuacji to mnie zrozumiecie... Tak samo nie mamy wpływu na podwykonawców u których zamawiamy materiały o czym Państwa informowałam w wielu rozmowach jakie prowadziliśmy.Nie chcę się tłumaczyć ale uważam, że Pani opis jest nie do końca sprawiedliwy w stosunku do mnie i mojej firmy. Może i kilka razy zdarzyło się że nie odebrałam telefonu od Pani lub Pani męża, ale tylko raz nie oddzwoniłam bo bardzo póżno skończyłam spotkanie. Nigdy nie zdarzyło się żebym nie przyjechała do Państwa i nie było ze mną kontaktu. Faktycznie raz była sytuacja, że pracownik nie przyszedł do pracy ale dzwoniłam do Pani męża, wyjaśniłam jaką mam sytuację przeprosiłam i umówiliśmy się na inny dzień . Nie wiem również co z naszą kulturą było nie tak? Jeżeli uraziliśmy czymś Panią lub Pani męża to bardzo przepraszam ale musieliśmy zrobić to nieświadomie. Jest mi bardzo przykro, że tak przedstawiła Pani moją firmę.