Widok
Nie polecam
Z przykrością muszę stwierdzić, że obsługa w tym sklepie jest fatalna. Mam na myśli dwóch ekspedientów, którzy zachowują się jakby siedzieli tam za karę, a jednocześnie jakby pozjadali rozumy. Nie są szczególnie zorientowani (szczególnie jeśli chodzi o sprzęt fotograficzny), więc pomocny byłby jakieś przeszkolenie... Najgorsze jest to, że Panowie zamiast przyznać się, że nie wiedzą czy też nie są profesjonalistami zaczynają szydzić z klienta i śmiać się do siebie pod nosem starając się poniżyć człowieka próbując udowodnić (nie wiem komu...) że to klient nie wie o czym mówi (w tym przypadku zapewniam, że tak nie było...) Najdziwniejsze zachowanie nastąpiło jednak w czasie wyjścia ze sklepu (na wysokości drzwi wszystko słychać o czym obsługa chyba nie wie...) kiedy to słyszałam niewybredne teksty i szyderczy śmiech. Proszę sobie wyobrazić, że pierwszy raz w życiu spotkałam się z takim zachowaniem, zawsze w salonach ze sprzętem panuje fajna atmosfera i pełen profesjonalizm. Do Centrum Komputerowego w Batorym już nigdy nie pójdę....
Moja ocena
Centrum Komputerowe
kategoria: Sprzęt komputerowy
obsługa: 1
oferta: 3
promocje: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.4
* maksymalna ocena 6