Widok
Nie polecam
Na samym poczatku uwazam za skandal oebsluge w tym lokalu. Jako głowny dyrektor i wlasciciel duzej firmy poprosilam moja asystentke o zarezerwowanie stolika we wloskiej restauracji (moi przyszli klijenci pochodza z Wloch) i musze przyznac ze tylko poczucie humoru moich gosci uratowalo sytuacje!!! Na danie glowne czekalismy godzine, wino zostalo nalane do kieliszkow w barze a nie przy stoliku, kelnerka podeszla do zamowienia dosc obojetnie i na pytanie co poleca odpowiedziala ze to zalezy co lubimy i uciela rozmowe, okazujac swoje zniecierpliwienie!!!Na dodatek danie glowne bylo letnie i podane jednoczesnie z zupa!!!
Podsumowujac nie polecam tej restauracji, ale mysle ze gdyby moja asystentka przeczytalaby wczesniej odpowiedz Wlasciciela na pretensje klientow nigdy nie zamowilaby stolika w tej restauracji, gdyz opinia i zdanie klienta powiny byc najwazniejsze i w kazdym szanujacym sie lokalui rachunek natychmiast bylby anulowany a w strone klientow powinny byc skierowane przeprosiny. Czasy aroganckiej obslugi klienta dawno juz minely!
Podsumowujac nie polecam tej restauracji, ale mysle ze gdyby moja asystentka przeczytalaby wczesniej odpowiedz Wlasciciela na pretensje klientow nigdy nie zamowilaby stolika w tej restauracji, gdyz opinia i zdanie klienta powiny byc najwazniejsze i w kazdym szanujacym sie lokalui rachunek natychmiast bylby anulowany a w strone klientow powinny byc skierowane przeprosiny. Czasy aroganckiej obslugi klienta dawno juz minely!
Moja ocena
Restauracja Da Vinci
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6