Widok
Nie polecam tej szkoły! Jak najdalej!!!
Mam przykre doświadczenia związane z tą szkołą. Odbyłam tam dwa szkolenia. Jedno prowadzone było przez samą kierowniczkę, a drugie przez panią Dorotę. Pani Dorocie nie można niczego zarzucić ponieważ szkolenie przeprowadzone było bardzo profesjonalnie. Jej podejście do kursantów jest bardzo 'fajne'. Jest to osoba miła, ciepła i uprzejma, wprowadzająca domową atmosferę. Jeżeli chodzi o kierowniczkę to jestem w szoku, że taka osoba obejmuje takie stanowisko! Niemiła, strasznie zadzierająca nosa i traktująca wszystkich z góry! Na szkoleniu bałam się zapytać o cokolwiek ponieważ ta kobieta na większość moich pytań reagowała złością i dawała mi do zrozumienia, że jest znudzona całym tym szkoleniem! Poza tym czułam się tam jak jakaś niedorajda bo pani Karolina wciąż kierowała do mnie słowa typu: "ile razy mam Pani powtarzać?!", robiąc przy tym dziwne miny! W końcu płacę za kurs i powinna powtarzać tyle razy, ile będzie trzeba! Mało tego na zaświadczeniach, które dostałam po odbyciu tych kursów wymienione byly tematy, których w ogole nawet nie ruszyłyśmy, a zapisane są jako przerobione i co ważniejsze zapłaciłam za to, a nie otrzymałam pełnego szkolenia! To jest poniekąd oszustwo!
Moja ocena
Broadway Beauty Północ
kategoria: Kursy kosmetyczne
oferta: 4
poziom nauczania: 1
czas trwania kursu: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Ja również nie polecam tej szkoły ale w Ktowicach
Mają wielki Chaos, bałagan z płatnościami zapłaciłam gotówką otrzymałam paragon.
Gdybym nie miała paragonu to z pewnością musiałabym zapłacic jeszcze raz. To na wstępie, a jak wygląda szkoła ?
NIE POLECAM.
SZkoła, wyglada tak jak płatności, czyli brak organizacji i profesjonalnego podejscia do osoby uczącej się oraz szacunku.
Nerwy i nic z tego nie masz.
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mają wielki Chaos, bałagan z płatnościami zapłaciłam gotówką otrzymałam paragon.
Gdybym nie miała paragonu to z pewnością musiałabym zapłacic jeszcze raz. To na wstępie, a jak wygląda szkoła ?
NIE POLECAM.
SZkoła, wyglada tak jak płatności, czyli brak organizacji i profesjonalnego podejscia do osoby uczącej się oraz szacunku.
Nerwy i nic z tego nie masz.
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!