Widok

Nie potrafię poderwać dziewczyny

Nie wiem z czego to wynika, brak mi chyba pewności siebie. Często jest tak, że na początku może i jest fajnie, nawiązuję jakąś relację - ale nie potrafię przejść dalej, do bardziej intymnych sytuacji. Kobiety traktują mnie raczej jak kumpla niż kogoś z kim można być. Czy ktoś jeszcze też tak ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ruda dzięki za słowa otuchy;) Cieszę się jak dziecko:P Zwłaszcza że zaraz powrót do mojej ulubionej Gdyni;)
Ależ nie dziękuj , nie ma za co :D Wiedziałam , że się szalenie ucieszysz ;)))) Gdynia jest Twoja ulubiona ? A masz jakieś ulubione miejsce w Gdyni ? :)))
Tak. Dworzec jak jest piątek godzina 16:00 i wiem że zaraz wsiadam w pociąg do Olsztyna;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahahaha , dobre :)))) Zawsze mnie czymś rozśmieszysz :)))) Pochodzisz z Olsztyna ?
powściągliwy
czyli nie tylko Ja, nie jestem z Trójmiasta... :))
No z Olsztyna:) Czasem zdarza mi się kogoś rozśmieszyć;p
Powściągliwy , uwierz mi , zdarza Ci się to częściej niż myślisz :)) A na Olsztyn jeździsz pociągiem TLK Gryf ? ;)))
Swego czasu tak. Teraz to bardziej z blablacar śmigam;)
Widzisz , jak wiedziałam jaki pociąg :P Zadowolony jesteś z blabla ? Bo ja jeszcze się nie odważyłam z tego skorzystać :)
Zadowolony i to bardzo. Często korzystam a tylko raz zdarzyła się wpadka. Także mogę śmiało polecić:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taa.... Już sobie wyobrażam jak zaczynam gadać o seksie :D
Będzie raczej wybuch śmiechu a do niczego nie dojdzie. No nie wiem co w sumie jest probleme. Niby czlowiek nie jest taki paskudny, ubieram sie w miare porzadnie. Z tym pajacowaniem to moze i jest prawda bo czasami jak sie czlowiek zdenerwuje to robi glupie rzeczy :P
A feromony? No coz jeszcze nigdy nie stosowalem ale przewinelo mi sie przez mysl , ze moga byc skuteczne.
@ pontianac "k.a. no nie bądź już taka krytyczna" ponti to jest żart, który, notabene usłyszałam z ust mężczyzny :) podoba mi się bardzo i chociaż może nieco uogólnia, to coś tam w nim jednak jest:) zawsze o mężczyznach mówiono, że to duzi chłopcy, nawet o tych bardzo ogarniętych i to wcale nie w formie przytyku :)
p.s. ja też znam wspaniałych mężczyzn, mam dobre wzorce :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Jurand , może po prostu bądź sobą ? Może to wystarczy ? :))) Może po prostu za bardzo się spinasz i tyle ;))
@K.a. - domyślam się, że to był żart, jednak nieco zbyt uogólniający ;) to tak jakby powiedzieć, że każda kobieta leci na kasę. A nie każda, prawda?

Masz rację, mówi się tak o mężczyznach, nawet mi się zdarza po złości tak powiedzieć mimo że znam takich co to na pewno dziećmi nie bywają, a nawet ciężko uwierzyć, że kiedyś dziećmi byli :)
ponti a znajdź kobietę, która chciałaby gołod**ca ;):) żadna nie chce żyć w biedzie...:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
K.a. a co to znaczy gołod***ec? Taki który nie ma samochodu? Domu? Komórki? Czy może pracy? Bo ja tego nie rozumiem.
Dobrze wiesz, że nie o to chodzi. Za te uogólnienia za ucho Cię wyciągam ;p
Pieniądze to nie wszystko. Wiem, że są kobiety, które oczekują pomocy ze strony mężczyzn, znam aż za dużo takich, ale znam też takie, które wspólnie wkładają swoje siły w to, aby coś mieć.
Jak kobieta nie chce biedy to powinna ruszyć 4 litery i iść do pracy a nie szukać faceta z kasą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gołodupiec=pozer, leń, nierób ? Biedaczyna taka ;) ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
>Pieniądze to nie wszystko.

Pontianac, chyba nieczęsto się z Tobą zgadzam, ale w tej kwestii tak :)
No tak, ale wg mnie to ma więcej wspólnego z charakterem danego człowieka a status majątkowy jest jedynie efektem...więc nie chodzi o pieniądze, tylko o charakter.
Tak jak żaden facet nie chce być z leniwą kobietą, tak samo żadna kobieta nie chce być z leniwym facetem. To działa w dwie strony.

Mikro - koniec świata, Ty się ze mną zgadzasz, no to chyba muszę szukać innego forum ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pieniądze to nie wszystko, ale niestety wiele od nich zależy :(
I prawdą jest, że facet kobietę, a kobieta faceta powinna nakręcać do działania aby razem coś osiągnąć. Jednak gdy kobieta ma już jakieś życiowe doświadczenie, nie spojrzy na mężczyznę, którego sama musiałaby prowadzić za rękę, wskazywać drogę do działania. Kobiety mimo wszystko (chyba) nawet gdy są zaradne, podświadomie szukają bezpieczeństwa jakim jest zaradny mężczyzna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry