Widok
Nie takie balkony miały być
Na osiedli Foresta developer samowolnie całkowicie zmienił balustrady na płytach balkonowych . W katalogach na wizualizacji były zastosowane przeszklenia cieniowane . Ostatecznie zastosowano balustrady stalowe jak za Gierka. Jest to odstępstwo od planu architektonicznego istotne. zgłaszam sprawę do Urzędu Miejskiego o sprawdzenie wymogów postawionych przy pozwoleniu na budowę .
Bardzo słusznie, proszę zgłaszać. Ja też jak zobaczyłem gierkowskie balkony to mnie szlag trafił. Idąc do salonu Mercedesa szukasz Mercedesa a nie trabanta.... Popieram. To są jaja w biały dzień, aby zrobili taką samowolkę i dziadostwo, cały urok tych budynków znika.... Za te pieniądze nie powinno tak być. Nawet jeżeli miałoby to przedłużyć budowę i oddanie mieszkań to nie wyrażam zgody na dziadowskie balustrady, nie za tą kasę.
Czy developer zdaje sobie sprawę co robi? Pokazuje projekt pięknego budynku z ładnymi balkonami a buduje inaczej .Co jesze zmienił to się okaże !W cenie mieszkania były piękne balkony a wyglada na to ze bedą ochydne druciakii ! Te druciakii zupełnie oszpeca wygląd osiedla.Tak ładnie miało być a będzie ?????